Alla inlägg den 26 januari 2008

Av Marie - 26 januari 2008 20:59

Igår stod det personal fest på schemat, slutade klockan fem då bar det av till systemet för att handla kvällens dryck och sen vidare upp till chefen och josefin för att basta, vi tröck ihop oss där inne och svettades som galningar och josefin och claes slängde sig i snön. Vågat. Jag duschade kallt istället, jag är lite kärring av mig. Halv åtta gick taxin till macken där vi skulle möta upp eurocar snubbarna. För fest inne på Yngves kontor, små flaskor av jäger stod på bordet så det var bara att hugga in. Klockan åtta styrde vi fötterna till olearys där Yngve hade bokat bord, maten annlände efter en timme och maten var super god. Jag tog en ceasar sallad med kycklingfilé och vitlöksbröd. Vi satt där till elva och hävde i oss massa öl, cider, vin och drinkar. Sen drog vi vidare till bygget, chefen snacka med vakterna så vi allihopa kom före i kön och slapp betala. In vidare på vip, ännu mer att dricka där. Shejka ässet litegrann, och klockan ett tog festen slut, gubbarna orkade inte festa mer, och inte jag heller. När jag kom hem och la mig kände jag hur äckligt full jag var, usch. Somnade vid fyra efter att ha prata med favorit Erik en timme.


Idag mår jag super bra, som alltid. Fest ikväll igen, med Erik. Vi får se vad det blir, jag vet absolut ingenting. Komi är på väg hit med lite kläder åt mig, jag åkte hit med mjukisbyxor och det har jag inte lust att gå ut med ikväll.


I morgon har jag äntligen min lediga dag, det ska bli sååå skönt.



Stänger om 50 min så jag måste städa upp allting nu.


Just ja, idag är det den 26 januari, det betyder att idag är det ett år sen jag satte mina fötter här för första gången. Det ska jag fira med en god drink. Förmodligen en frozen decory



Ha en trevlig helg allihopa


Ovido - Quiz & Flashcards