Alla inlägg den 16 juli 2007

Av Marie - 16 juli 2007 23:08

jag får inte sakna dig, men det är svårt att låta bli. jag saknar dig så förbannat  mycket. allt för ofta finns du i mina tankar, tänker på den underbara tiden jag fick med dig. allting känns så bortblåst.


jag ska försöka vara ärlig, ge vettiga svar. men ibland blir jag tveksam. dina frågor finns kvar. är man snart 20 år och sviken, slår sanningen hårt. men att linda dig runt bomull känns så fel. vänd dig inte bort, jag vet hur du känner. ta dig till nästa punkt. fortsätt gå, så har jag gjort. ingen här är värd, det pris man betalar. ta dig till nästa punkt, gå mot nya mål. livet har så många sidor, det är svårt att förstå. vill du veta vad som händer? forsätt gå.


jag kan inte hindra stormar, bara finnas till hands. sitta ner och bara lyssna som en vän.


allting har ju sin tid, det är så man säger. allting har ett slut, ja det är väl så.

det föll tårar från himlen, det föll regn i min själ. det den där kvällen du ringde, och sa tack och farväl. det blev tomt i mitt hjärta och jag saknade dig. det föll tårar från himlen, dom föll för dig och mig. när jag tänker tillbaka på den försvunna tiden, det är det svårt att förstå vart tiden tog vägen. ja, vad blev det av, alla ord och löften? jag som trodde vi hade valt varann. 


tänk på mig ibland.. 

Av Marie - 16 juli 2007 03:20

jag borde verkligen sova nu, ska upp om 3 timmar. inte bra med sömn inatt. fan också. jag borde ha så mycket sömn jag bara kan för att ora med en hel arbetsdag.


Men men, jag är tillbaka i Borlänge, efter att ha varit i Blekinge i 4 dagar. Dagarna där har varit riktigt nice, träffat så mycket nytt folk. Aldrig kännt mig så uppskattad som jag gjorde då. Härliga människor.


Tog flyget till Stockholm, så min lock för öronen har precis gått bort. Åkte sen tåg från Arlanda till Borlänge.


Hittade pappa för någon timme sen somnandes framför tvn, lilla gubben är ju trött efter en vecka på dalecarlia, slitit som ett djur. Glass Åke, haha. Finns ett repotage om han på internet. Han kan han..


Nej nu måste jag sova. Måste iaf få sova nån timme


finns nya bilder på bilddagboken från helgen


http://www.marieerixon.bilddagboken.se

Presentation

Omröstning

Kommer du och hälsar på mig i vinter?
 Ja
 Nej
 Känner inte dig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards