Alla inlägg den 18 juli 2007

Av Marie - 18 juli 2007 17:47

det blev inge malung för mig, jag hade absolut ingen ork. men hade mer än gärna åkt dit. men då hade jag varit tvungen att åka med tåget 05:44 från malung, och hur lockande lät det? inte alls.


så om ca 10 min åker jag och min kusin pia ut till romme travet och spelar tut bingo, eller tutt bingo som andreas hade sagt. hoppas på hög vinst. så jag har stått och förberett en tonfisk sallad, muuums. längtar mest efter den


önska mig lycka till, kanske kommer hem med 5000 i handen, man kan ju alltid hoppas.

Av Marie - 18 juli 2007 13:19

varför ska jag vara så lätt övertalad. johan från stockholm ringde, och undrade massa saker om dansbandsveckan. undrade om inte jag skulle följa med han. åååh jag vill ju så gärna. överraska gubbarna igen. isåfall tar jag och johan tåget hem halv sex i morgon bitti. egentligen borde jag stanna hemma och vila, har inte blivit så mycket sömn den här veckan..


hur ska jag göra? det återstår att se..


känner jag mig själv rätt kommer jag åka

Av Marie - 18 juli 2007 11:46

jag är nog bland den rastlösaste människan som finns. igår var det dax för nya äventyr. jag har varit till hedesunda, det ligger mellan gävle och tierp kan man säga. tåg först till gävle, sen buss vidare mot hedesunda. resan var inte det lättaste. skulle från början ha åkt med pär och andreas dit, men dom hade tok för bråttom dit så dom åkte utan mig. just i det ögonblicket när dom sa det hade jag kunnat haft ihjäl vilken människa som hellst. usch vad arg jag var. gick runt på kupolen och surade. efter ett tag bestämde jag mig att jag bannimej skulle också till hedesunda, och så blev det. när jag väl hade kommit fram till hedesunda så visade det sig att det var ca 1 mil ut till ön, öhm jaha? ska jag gå, lifta, skita i allt å åka hem? det fick bli en taxi. väl där framme var pär och andreas, stup fulla. vi gled in där på hedesunda dansen, där lasse stefanz spelade. var kul och se gubbarna igen. vi röjde gärnet som vanligt. jag flörtade åt mig en trumpinne av nya trummisen. nu har jag 5 st. sov i husvagnen, fy satan vad kallt det var. pär fick hålla om mig och värma mig. i morse hakade vi på husvagnen på bilen och åkte hemmåt. skulle egentligen ha åkt och jobbat nu när jag kom hem. ringde göran, du kan vara ledig idag sa han, och nyktra till. puuuh hörru du, jag var faktiskt nykter igår. sådetså! pär och andreas åkte vidare mot malung.


mamma, pappa & sandra drar till malung om någon timme, på dansbandsveckan, åh jag vill också dit. men jag har ju som sagt ett jobb och sköta, och fick faktiskt se lasse igår.



nej nu ska jag äta lite fiskpinnar och vila en stund.

Presentation

Omröstning

Kommer du och hälsar på mig i vinter?
 Ja
 Nej
 Känner inte dig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards