Alla inlägg den 1 mars 2008

Av Marie - 1 mars 2008 22:02

I skrivande stund kan jag tänka mig att det är flera tusen människor som sitter och skriver och bedömmer dagens melodifestival. Jag tänker inte vara sämre, jag gör likadant.


Dagens bästa, Sibel. Vilken röst, utstrålning, allihop i ett. Synd att hon inte gick vidare till globen, men hon knep en andra chans iaf.


Jag somnade precis till när Björn Gustafsson började med sitt, jag tänkte.. jag kan vila ögonen lite och bara lyssna. Det gick inte vidare bra. Jag vaknade upp en timme senare, när allting är slut. Jag hann ialalfall se alla bidrag.


Nordman är grym, han kan svensk musik.


Jag ska fortsätta med min skönhets sömn nu. Det blev inte allt för många timmar inatt eftersom jag klickade runt på internet. Det slutade med att jag försov mig och kom lite sent till jobbet.


Aufvidersen, typ?! Man stavar väl som det låter


Det här lät bättre, Ciao Bella!

Av Marie - 1 mars 2008 03:18

Sova sova säng säng.. Klockan är ap mycket, det är jag som öppnar i morgon. Förmodligen kommer det vara lika mycke folk idag som det var igår. Jag måste sova för att orka med. Men det är alldeles för mycket tankar i huvudet. Det där erbjudande sitter som klister, hur ska jag göra? Kommer det gå bra, eller kommer det gå käpp rätt åt helvete. Stana i Åre för alltid?  Många frågor, få svar!


Kollade igenom bilder från bilddagboken, jag kan inte få nog av att kolla där. Så mycket minnen som finns där.



Hälsa Dalarna så syns vi vecka 31

Ovido - Quiz & Flashcards