Alla inlägg den 30 mars 2008

Av Marie - 30 mars 2008 22:36

Kollade på en film på mig, crille och björn från förra säsongen här och där var jag mörk brunett, och jag var riktigt sugen på att färga det så igen.


Men, som Tony Irwing säger.. jag vill ju vara lite blond på sommaren, så atte.. hur ska jag göra? Jag börjar ju få en jävla bajs rand i benan, och den vill jag ju få bort. Hur ska jag göra?


Vad tycker ni att jag passar i?


Av Marie - 30 mars 2008 22:20

Det gick hur bra som hellst att servera dom hungriga skidåkarna, men det var lite kaos eftersom dom var 35 st, och alla kom på en och samma gång! Dom flörtade hej vilt med mig, kändes det som iallafall. Man såg ju en och annan söt rackare.


Sen drog jag vidare till bygget med jossan och co, vart en helt galen kväll med massa drinkar och shot.


Idag var det en riktigt seg dag på jobbet, ville bara hem och sova. Var meningen att det skulle bli en utgång ikväll också, med Jerry & Pg. Vi skulle käka och kolla på hockey på olearys. Orken fanns inte där idag. Men jag är fortfaranade lite sugen på att gå ut. Camilla och Pia ska också ut. Jag håller mig nog hemma! Tänkte kolla klart på filmen jag började kolla på för någon dag sen. Hairspray heter den.


I morgon kanske jag ska åka helikopter, vart jag ska åka tänker jag inte berätta! Fatta vad häftigt, tur man har kontakter. Haha


Har ni haft en bra helg?

Ovido - Quiz & Flashcards