Alla inlägg under december 2007

Av Marie - 15 december 2007 15:20

Hallå igen. förlåt för det korta inlägget häromdan men det blev ju som sagt lite bråttom. idag är det lördag och det innebär att det är burton transition fest ikväll, såå roligt. men det blir lugnt för min del, ska jobba i morgon så det bara att ta nåt glas. man kan ha kul utan alkohol.


På tal om något helt annat så sökte jag upp en kille på facebook som jag träffade på dalecarlia för många många år sen, jag var väl sisådär 12 år. Sökte på namnet och hittade en person och blev vän med han, och han skrev direkt. "Är du den jag tror du är" shiiiit, vi har inte haft kontakt på flera år. Så det var väldigt skoj.


Btw, jag funderar på att sluta blogga. det känns ganska meningslöst, för vem är intresserad av att läsa om någon som bara jobbar och festar. men vi får se..



ska snart göra mig lite mat och sen göra mig klar för festen.


ciao!

Av Marie - 11 december 2007 20:59

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera men jag tror ni inte är så intresserade av mitt liv här, som mest består av jobb och fest. Finns ju inte så mycket att skriva. Jag sitter ju som sagt på jobbet, väntar på att Claes ska bli klar så ska han köra hem mig. Började jobba fyra idag, Marlene har skadat nacken och ville jobba halv dag. Självklart ställer man upp för laget. När jag kom hit såg det ut som hela sibylla hade vänts upp och ner, herregud ja.


men nu ordnade skjutsen sig så nu ska jag inte åak med claes, utan med mingel fotografen. så dax att bege sig..




hooooooooj!

Av Marie - 6 december 2007 20:38

Yes, torsdag idag. Ledig idag, sååå skönt. Är iofs ledig tills på Måndag. Den här dagen har verkligen varit skit, vaknade nog på fel sida. Har varit irriterad på allt, minsta lilla. Sen vart det ju inte bättre av att Björn åkte hem, eller han åkte in till Åre och ska sova där inatt och åker hem direkt efter kursen i morgon. Men iaf, han åkte och jag vet inte när jag får träffa han igen. Det kan handla om år eller månader. Jag fick panik och börja stor böla. Man är ju van att ha han runt sig hela tiden, han har ju varit här som sagt i två veckor. Men men, livet går vidare. Det var nog lika bra att han inte stannade här hela säsongen för då hade jag fått hundra frispel på han, så som ha har retat upp mig. Morr! Det är helt sjukt hur bra den människan känner mig. Han vet exakt vilka punkter han ska klämma på för att göra mig sur irriterad ledsen, allt! Jaja, nog snackat om Björn Olsson. Vet inte alls vad jag ska skriva, sitter i köket på staff och kollar när Camilla håller på och klistrar och klipper med sitt album. Ja kära folk, jag kommer hem över jul. Men hellst vill jag ju inte. Borlänge gör mig deprimerad. Usch ja, tur jag bara stannar i 3-4 dagar. Sen åker jag och Sanna upp hit och firar nyår. Saknar min älskade jenny!Wäsa snart också, sååååå jävla roooooligt!

Av Marie - 3 december 2007 14:26

Måndag eftermiddag, ny vecka. Julen närmar sig. PANIK!


Helgen var riktigt skoj, i fredags skjutsade Björn hem mig, som alltid, typ gjort det varje kväll. Kollade på idol och drack lite cider, Tova och Lina övertalade mig att följa med ut på country, och det ångrar jag inte. Det var riktigt galet, mycke folk och vi shejkade ässet som aldrig förr.


Lördagen var jag ledig, jag och christoffer var in till byn och handla och greja inför kvällen. När vi kom hem gjorde jag knäck, som vart super god. Vid sju annlände folket, christoffer och hans rumskompisar. En malmö kille och en engelsman. Vi käkade tacos och drack oss skit fulla. Drog in till byn på tottebo där det var reggae kväll. Träffade på Claes där, och han söp fan mig under bordet. Usch usch. Taxi hem, blanda en ny grogg, dum i huvudet? Den smakade röv, så jag gick och la mig. Det var nog lika bra.


Vaknade upp igår och mådde toppen, hur sjukt som hellst. Borde ha mått sämre, men det tackar jag för att jag inte gjorde. Jag, lina och tova drog in till byn och käka bakis mat på subway. Kika runt lite sen ringde chefen och det var kaos på Sibylla så jag åkte hit och hjälpte Marlene. Det hade varit riktigt mycket folk. Jag skicka hem henne och jobbade själv hela kvällen. Björn skjutsade hem mig, så gjorde jag mat och sen snacka massa skit med Camilla. Hon har ju varit hemma i Sthlm en vecka så vi hade mycket att uppdatera varandra. Kollade sen på Step up, shit vilken film, den är såå bra och skådespelaren är ju bara såå snygg.


Idag åkte jag och Tova in med tio bussen, vi hade personal möte, gick igenom lite rutiner osv. Har stannat kvar och julpyntat, så nu är det riktigt juligt där inne. Bilder finns på min bilddagbok ---->



Något annat finns väl inte att tillägga, tror jag.


Joo, jag stannar nog i Åre över sommaren också. Jag vill inte hem!

Presentation

Omröstning

Kommer du och hälsar på mig i vinter?
 Ja
 Nej
 Känner inte dig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards