Alla inlägg under mars 2008

Av Marie - 24 mars 2008 14:22

Idag sov jag länge, det var verkligen behövligt. Jag vaknade klockan ett och var piggare än piggast. Var längesen man fick sova tills man vakna. Snart ska jag åka till torget och käka en sen lunch med Jerry, det blir subway. Det är ju sååå gott där. Sen bär det av för jobb klockan fyra till tio. Hatar att jobba kvällar, det är såå segt.


Inte är det någon som har lust att handla en top åt mig på gina trico, och skicka upp den till mig? Jag vill så gärna ha den, gina finns inte här eller i Östersund så det vore super gulligt om någon kunde göra det. Ring för mer info pls!


Idag får jag äntligen tillbaka min ericsson, den har ju varit på lagning i en månad, och så fick jag sms förra veckan att den har kommit tillbaka. Skickade dit mamma och jag fick en helt ny telefon. Göttans. Så mamma skicka upp den förra veckan så den måste ha kommit på posten idag.


Åååh, nu vill jag bara att det ska bli sommar, så jag får flytta in i lägenheten, hänga på dahlboms varje helg, jag och camilla kommer bli stammisar där. Tur man har krypavstånd hem. Aldrig mer taxi, det ska bli riktigt skönt. Man åker ju minst 10 gånger i månaden.


jag saknar han, vill så gärna att du kommer upp. det finns ingen som känner mig som du gör. jag vill att du ska vara min förevigt.. 


Av Marie - 23 mars 2008 22:43

Helgen svichade förbi lika fort som den kom. Det blev ingen ledighet för mig alls, det var bara att jobba på. Igår blev det utgång med Josefin igen, jag satt hemma först och drack ett par groggar, sen var min nyfunne vän chris min chaufför in till byn, förfest på alphydderna. Taxi vidare till bygget, in där och slirade, var gaaalet mykcet folk. Väntade på att springa på Blondinbella, men icke..


Idag jobbade man på som vanligt, från halv ett till halv fyra hade jag folk hela tiden, björn fick stå i kassan så flippade jag burgare. Jävlar i min själ, det var nog den värsta dagen där. Hann inte springa å pissa, då är det illa!


Jag fick order av Björn att när jag slutade skulle jag åka hem och sova, sagt och gjort. La mig i tv rummet och somnade som en stock i två timmar. Vaknade av att magen kurrade, så jag åt lite pasta och tonfisk.


Nu ligger jag i tv rummet, det har blivit mitt nya hem. Tova och Lina ligger och kollar på film..


På tisdag ska jag äntligen köpa datorn, ska bli riktigt gutt. Då ska jag bli flitig bloggare :) Sen ska jag och Björn till banken på möte, och sen ska vi träffa våran revisor. Som jag aldrig har träffat, det ska bli kul.


Nu ska jag slösurfa lite


Ciao bella!

Av Marie - 21 mars 2008 15:09

Skärtorsdagen innebär ett hejdundrande kaos i hela Åre. Varenda liten kotte i norge kommer över till Sverige för att handla sprit, tobak och diverse grejer. Och handla som tokar på sibylla, jag och tova fick jobba arslet av oss. Det blev även rekord i kassan, weejj! Fulla som ägg kommer dom in och beställer, jag skratta bara mest åt dom.


Jobbar idag också, är inne på min åttonde dag, ska försöka få ledigt i morgon. Känner att jag behöver lite ledigt faktiskt. Få vila ut och köra som fan på söndag istället.



Ni andra har eran lediga helg nu och ska få trycka i er massa påskmat, jag är sååå avis. Jag vill också ha köttbullar, det är typ det enda jag äter, men iaf. Det är ju såå gott! Kan någon skicka upp lite?


Just ja, igår ringde Moster Siw från Norge till mig, jag blev så himla glad. Världens bästa moster, tack för att du finns!


Ifall någon vill skicka kort eller något till mig så finns jag på den här adressen till sista april,

Sågvägen 6

83013 Duved


Från och med 11 maj finns jag på

Stationsvägen 18

83013 Åre


Ha en trevlig påsk allihopa!

Av Marie - 19 mars 2008 18:17

Jag vill säga tack till alla som tror på mig, och önskar mig all lycka till att bli egen företagare! Det här är världens chans för mig, och väldigt bra merit. 2 april ska jag på en kurs på holiday, och 16 april en kurs för egen företagande. Ska bli sååå spännade, och jäkligt roligt!


Lägenheten jag har fått tag i ligger mitt på torget, i samma hus som subway. Där kommer jag flytta in 5 maj.



Help, vad döper man ett bolag till?

Av Marie - 15 mars 2008 22:29

Jag älskar verkligen Åre.



aldrig mer dalarna

Av Marie - 14 mars 2008 16:07

Allting bara flyter på här nu, nu har jag fått tag i en lägenhet jag får hyra från andra veckan i maj, till sista november. Den är sjukt fin och ligger på torget. Spana in bilderna på bilddagboken ---> Så, jag och camilla blir sambosar i sommar. Guuuuuuuud va roligt. Jag är så himla lycklig

Av Marie - 13 mars 2008 17:49

Jag får be om ursäkt för mitt dåliga bloggande, det har varit en de att göra dom senaste dagarna. Jag hade ju som sagt fin besök av syster Sandra här. Hon kom i söndags så vi åkte och hämtade henne i Östersund, sen åkte vi hem och la oss direkt. På måndagen var jag tvungen att jobba, så Sandra var min lilla praktikant som jag fick sysselsätta. När jag slutade drog vi ner på byn och strosa runt i affärer, och käkade subway. På kvällen drog vi till tott och festade. Träffade min söt där, min lilla brat! Hahah.. backslick here we come.

Tisdag, åkte vi in med Kimo till sibylla, sen drog vi ner på byn igen, och kollade fan igenom varenda affär, riktigt sega var vi. Var meningen att vi skulle strunta i att gå ut på Bygget, men det höll ju så länge. Så vi drog bort till glasbanken och fyllde upp förrådet. Handlade även en ruskigt snygg jacka på intersport, för endast 1000:- Var halva priset på den.


Åkte hem och gjorde lasagnette, stava?! Sen var det dax, igen.. Det ramla in massa folk på Staff, var riktigt längesen vi hade en sån stor fest. Kom lite folk från förra året också. Vid elva drog vi in till bygget, fy fan vad roligt jag hade!


Igår när vi vaknade var det dax att säga adjö till Sandra. Hon åkte med tåget till Östersund medans jag tog skidbussen in till jobbet. Jag och chefen åkte in till Östersund där Sibylla hade ordnat en konferans. Jag höll på att somna till bra många gånger. Mötet var bra och vi fick världens fika.


Nu är nästan allting klart, 1 maj tar jag över på Sibylla. Helt och hållet. Så då blir det mitt, bara mitt. Huuur roligt som hellst, jag har så mycket planer. Det känns så himla kul. Jag kom upp hit för lite mer än ett år sedan, för att göra en säsong, ha en grymt rolig vinter. Jag lockades tillbaka och blev personal ansvarig, och nu ska jag ta över där. Man kan inte göra något annat än att le. Självförtroende stiger till max.


Vad ska jag döpa bolaget till? Märys place, haha =)



Av Marie - 8 mars 2008 21:59

I morgon får jag fin besök av syster Sandra här i Åre. Guuuud jag är så glad att du kommer upp Sandra. Äntligen kommer någon och hälsar på!


Sitter hemma hos Beckis i Slagsån och kollar på film. Vi har haft en riktig tjej kväll, bingolotto och melodifestivalen med massa godis. Nu kollar vi på filmen på fyran, vad hette den? Hur gör man av med en kille på 10 dagar?  Kan det stämma?


Det är så underbart väder här på dagarna, klar blå himmel. Lovely =)


Nej nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva längre. Hoj hoj

Ovido - Quiz & Flashcards