Alla inlägg under mars 2008

Av Marie - 7 mars 2008 16:42

Efter stormen kommer lugnet. Det är väl så man säger?


Igår var det sån jäkla snöstorm här, dom varnade hela Jämtland att inte gå ut. Stort sett hela E14 var avstängt. Jag lever och är inte insnöad iaf.


Me, Beckis & Mickis

Vi var as grymma och åkte bergbana 

 



Idag är det toppen väder, jag hade tänkt mig en hel dag i backen, men jag fick kramp i hela fötterna efter första åket jag så jag hängde med Telia killarna i VM6an. Jag och Daniel (telia killen) drog och gjorde lite ärenden, i deras as schysta Telia bil. Vi skulle fixa en dator till mig som jag skulle köpa, allting var klart och beställt. Men jag skulle betala en avgift på 2000 riksdaler, och dom hade inte jag. Så atte.. den 25 mars (löööning) så får jag äntligen hem datorn. Och saken gör det inte lättare att Daniel är tok söt, charmig, snäll, social.. skit go kille =) I like.


Daniel glider runt

Jag satte mig i kexchocklads solstolarna och chillade



 

Jag börjar fan känna mig lite desperat, jag behöver någon, bara kramas lite. Som kan ta hand om mig, klappa mig på kinden när jag har jobbat som ett as, men en som bara finns där för mig! Känner mig lite ensam faktiskt.


Lets dance ikväll då, fö jävla fiiiint!



Av Marie - 6 mars 2008 15:39

Det blev inge bräda idag, fick hoppa in och jobba iallafall. Och det är jag väldigt glad över, för det är världens snö kaos i hela Åre. Två bil olyckor har redan skett, i björnen och undersåker! Jag är glad att jag jobbar inomhus så jag slipper all snö 


Men i morgon blir det fint väder och då ÄR jag ledig, glida hela dagen i backen =)


Av Marie - 5 mars 2008 19:14

Jag somnade inte förens klockan tre inatt, kollade halva filmen sen däckade jag av. Halv tre inatt när folket kom hem var det ett jäkla liv. Jisses! Men jag lyckades somna ändå.


Nio i morse ringde larmet, guud va trött jag var. Det var bara att masa sig iväg till bussen. Riktigt seg dag har det varit, är så trött. Direkt jag kommer hem blir en dusch och stupa direkt i sängen. I morgon blir det en hel dag i backen med Beckis. Skojsigt!


Tänker på dig hela tiden Sandra, önskar att jag vore hos dig nu och pyssla om dig. Älskar dig!

Av Marie - 4 mars 2008 22:57

Idag tänker jag chocka hela åre med att inte gå ut på bygget ikväll, favorit kvällen på hela veckan. Jag har varken råd eller lust att gå ut. Ska jobba 11½ timme i morgon, så atte.. det blir film för mig ikväll. Nu när jag kom hem var det världens fest på staff, hela undervåningen befann sig på övervåningen. Jag var inte ens minsta sugen på att följa med ut. Stolt.. Jag och beckis bestämde idag att vi ska vara nyktra i tre veckor.


Yes yes.. så är det! Träffade två telia försäljare idag, som var in på sibylla precis när dom hade kommit upp. Så prata vi om att jag ville köpa en lap top med mobilt bredband, och det skulle dom fixa till mig. För ett bra pris.. gissa om jag blev glad ;)


Letar boende för fullt nu över sommaren, ska bli så kul att få något alldeles eget här. Chefen är snäll och hjälper mig med boende, tur han har mycke kontakter här.



Men du, då hörs vi då :)

Av Marie - 4 mars 2008 12:47

Aaaah, jag har sån träningsvärk i min kropp. Var i backen hela dagen igår. Det gick så himla bra, det blir bättre och bättre för varje gång. Halv två ska jag möta upp beckis på renen sen ska vi ut i backen igen. Hinner åka två timmar iaf, sen är det dax för jobb.


I söndags var jag och beckis ut och käkade på restaurang, på liten krog. Vi beställde in vitlöksbröd till förrätt, super gott. Varmrätt tog vi tapas tallrik, med kyckling filé och fläskfilé. Det var det godaste jag ätit på länge. Mums. Proppmätta åkte vi ner på holiday, och köpte glass. Vi satte oss  i dera sköna soffor och bara tog det lugnt.


Igår var vi i backen hela dagen, åkte in till byn och sprang i affärer. Hyrde film på macken sen åkte vi ut till slagsån och kollade på film där, hemma hos beckis. Var såå himla mysigt. Tack för underbara dagar vännen!


Innan jag somna låg jag och läste VR, när jag släckte och la mig till rätta säger beckis gonatt, och sen kommer världens finaste ord. Tack för att du finns Märy. Huuuuuuuuur glad blir man inte av att höra det?! Bara sådär lixom..



Nej nu ska jag stressa lite, ner till glas hyttan, hem, koka spagetti, byta om, ut i backen, jobba klockan fyra. pust och stön..


dax att bege sig!



Tänker på dig syster, det här kommer gå hur bra som hellst. Aj lav jooo very much

Av Marie - 1 mars 2008 22:02

I skrivande stund kan jag tänka mig att det är flera tusen människor som sitter och skriver och bedömmer dagens melodifestival. Jag tänker inte vara sämre, jag gör likadant.


Dagens bästa, Sibel. Vilken röst, utstrålning, allihop i ett. Synd att hon inte gick vidare till globen, men hon knep en andra chans iaf.


Jag somnade precis till när Björn Gustafsson började med sitt, jag tänkte.. jag kan vila ögonen lite och bara lyssna. Det gick inte vidare bra. Jag vaknade upp en timme senare, när allting är slut. Jag hann ialalfall se alla bidrag.


Nordman är grym, han kan svensk musik.


Jag ska fortsätta med min skönhets sömn nu. Det blev inte allt för många timmar inatt eftersom jag klickade runt på internet. Det slutade med att jag försov mig och kom lite sent till jobbet.


Aufvidersen, typ?! Man stavar väl som det låter


Det här lät bättre, Ciao Bella!

Av Marie - 1 mars 2008 03:18

Sova sova säng säng.. Klockan är ap mycket, det är jag som öppnar i morgon. Förmodligen kommer det vara lika mycke folk idag som det var igår. Jag måste sova för att orka med. Men det är alldeles för mycket tankar i huvudet. Det där erbjudande sitter som klister, hur ska jag göra? Kommer det gå bra, eller kommer det gå käpp rätt åt helvete. Stana i Åre för alltid?  Många frågor, få svar!


Kollade igenom bilder från bilddagboken, jag kan inte få nog av att kolla där. Så mycket minnen som finns där.



Hälsa Dalarna så syns vi vecka 31

Ovido - Quiz & Flashcards