Alla inlägg den 1 april 2008

Av Marie - 1 april 2008 23:52

Allt fler börjar hitta hit.


Berätta gärna vilka ni är som läser =)


Namn, ålder, bor?



Jag tycker ni är alldeles för fega för att erkänna vilka ni är. Jag har ca 50-60 besökare om dagen. Självklart vill jag också veta vilka det är som läser


Av Marie - 1 april 2008 23:02

Idag var det verkligen strålande solsken, och gissa vem som jobbade? Kan det vara jag. Men jag försökte underhålla mig ute så mycket jag kunde, jag sopade bort allt grus, och hackade bort all is från bänkarna.


Idag kom jag till jobbet i mina pumps, björn var kvick och tog ett kort. Så går det när man följer med på efterfest och däckar där och måste gå med sin party outfit till jobbet. Jag skämdes ögonen ur mig.


1 april idag, jag kan ju absolut inte det här med att luras. Jag kan inte hålla mig. Jossan försökte lura mig, men jag fattade ganska direkt att hon skämtade.


Pallade inte bygget idag, det har blivit alldeles för mycket utgång den senaste veckan.


Åh, idag gjorde jag världens godaste mat. Allting var hemlagat, köttbullar moset och gräddsåsen. Det vart förbannat gott. Det blir det i matlåda i morgon.


Filmen jag har försökt kolla på tänkte jag se klart idag, tredje gången gillt kanske? Jag har alltid slagit på den när klockan har varit ca 2 på natten, och sen har jag däckat efter 10 min. Likabra att se nu så jag lämna tillbaka den i morgon!



Ovido - Quiz & Flashcards