Alla inlägg den 10 april 2008

Av Marie - 10 april 2008 20:58

Nu har det blivit blogg hyseri i syskonen Eriksson. Nu har vi allhopa en varsin blogg, brorsan har blivit duktig och skaffat sig en. http://la-family.bloggagratis.se/ I like.


Hoppas han kommer uppdatera ofta. Likaså hans kära sambo Karin skaffa sig en också http://karinalexandersson.bloggagratis.se/


Nu kommer det bli tufft, vem kommer ha flest besökare. Vilka kommer kommentera? Allting kommer att hänga på er läsare.


Jag ska vinna, haha :) Skämt åsido allting. Det som är lite tråkigt när man skaffar en blogg är att folk ringer inte, dom får sig en daglig dos varje dag av livet man har här. Men men, jag skriver min blogg dels för att komma ihåg vad man har gjort och det är skoj att blicka tillbaka!



Jag önskar att pappa kunde vara lite smartare med datorer. Han hade varit kung på blogga. Eftersom han har skrivit dagbok i snart 30 år. Varje dag, det är fan helt sjukt. Att man orkar. Det finns tillochmed när jag föddes, alla mina födelsedagar. Gymnastik tävlingar, precis allting finns nerklottrat i alla hans dagböcker.  



Borlänge på måndag kanske, blir att åka helikopter dit. Jag hoppas iaf att det blir så. Känner att jag behöver komma bort ett par dagar. Varit ledig 3 dagar på 3 veckor. När man väl är ledig har jag varit uppbokad på möten varje gång. Behöver komma bort och få hämta mig lite, och ta nya tag när jag kommer tillbaka. 


Ovido - Quiz & Flashcards