Alla inlägg den 11 april 2008

=)

Av Marie - 11 april 2008 20:30

Satt precis och läste igenom syster Sofies kommentarer på hennes blogg, och såg vad brorsan hade skrivit. Jag blev alldeles rörd. Jag blir så himla stolt över mig själv. Att jag, just jag lyckades få den här chansen. Ingen har någonsin trott så om mig. Jag har världens bästa syskon, ni är helt underbara allihopa. På måndag ses vi, jag kommer till Borlänge då.


Hej syrran.

Ingenting är omöjligt!! titta på vår kära lilla syster Marie som ingen trodde speciellt mkt på för 6-7årsen i högstadiet och gymnasie tiderna för henne,,,titta vart hon är nu egen företagare sin helt egna chef hoppas nu att allt kommer gå bra för henne.

Precis lika bra som det kommer gå för dig och din familj. ni kommer iväg till vintern de är bara att fortsätta kämpa och inte ge upp.

för jag och min familj vill ju komma och besöka er i värmen.

Kramar Bror


När jag läste Sofies blogg att det inte blir Thailand i 4 månader bröt även jag ihop. Jag som trodde såå mycket på dom. Det är ju ett sånt jävlar i namma i Sofie. Hon kan, har hon gett sig fan på det så ska det bli så också. Men, man kan inte alltid få som man vill. Ni får iallafall åka dit över jul/nyår och det glädjer mig.


Kram på er från en vääääldigt trött Märy!

Av Marie - 11 april 2008 19:34

Just nu är jag väldigt stolt över min med arbetare jag här på Sibylla. Joel körde bra i Sälen förra helgen och stod högst upp på pallen, och fick en plats i Burton Halfpipe Invitational. Så i morgon ska jag bege mig till Bräcke med bräda under fötterna och heja på han.



 

Ovido - Quiz & Flashcards