Alla inlägg den 7 april 2008

Av Marie - 7 april 2008 19:37

God kväll mina kära läsare. Ligger i sängen med datorn på magen, typ. Är så trött idag. Har ingen lust eller ork till någonting. Egentligen borde jag bara ta det lugnt, medans jag kan. Jag kommer nog jobba ihjäl mig en vacker dag. Jag jobbar ju sex dagar i veckan, och när jag väl är ledig är jag alltid upptagen med annat. Jag hinner fasiken aldrig vila. Blir väl värre när man blir egen företagare. Iiiiiih, jag bara älskar att säga det. Det känns så himla kul. Jag kan inte göra något annat än le. Det gick ju verkligen skit för mig i skolan. Jag har knappt gått i högstadiet, struntade totalt i skolan, i precis allting. Fy fan vad envis jag var i tonåren. Iofs är jag fortfarande envis, men idag förstår man att man kan inte alltid få som man vill.



Ledig i morgon, ska till banken och träffa Lennart. Ska gå igenom massa saker. Sen blir det att hänga med Jossan hela dagen.


Gruvar mig för den dagen hon kommer lämna åre, mig, macken. Jag kommer nog stor tjuta som ett litet barn. Vill ju att hon ska vara kvar på macken, vem ska jag annars dampa och äta massvis med godis med?


Josefin Nordling du är bäst!



Fick skjuts hem av fjällturken idag (tanzer) vi skjutsade hem Jossan först, där vi även körde fast i snön. På väg till Duved poppade vi turkisk musik, haha det var så jäkla roligt.



Har ni haft en bra helg?

Ovido - Quiz & Flashcards