Alla inlägg under januari 2007

Av Marie - 11 januari 2007 12:33

Idag bär det av till IKEA med Helge, Sandra & Pälsen. Mycket trevligt. Synd att man inte har nå pengar man kan spendera där. Har varit barnvakt till fasters hjärtegull i tre dagar. Hon kom i tisdags, då var vi bara hemma hela dagen, kollade på film och myste. Igår var vi och fikade på stan med Sandra. På kvällen var vi hem till Pälsen och hälsade på alla kossor. 224 kor har dom. Äntligen fick jag smaka på riktigt mjölk, direkt från tanken. Smakade inge annorlunda, jag tyckte mjölken var riktigt god, fet :) Det hade kommit en kalv på eftermiddagen, åh så söt den var. Emmy gillade verkligen att vara där.När man kom in till stan kände man hur mycket kossa man lukta, usch. När jag kom hem orkade jag inte ens duscha, som jag borde ha gjort, med tanke på hur jag luktade. Men jag var för trött så jag la mig och kollade på tv, vips så sov jag. Och vaknade lite före tolv, för Päls fan ringde och väckte mig. Ska snart knövla mig in i duschen. Som sagt, det bär ju av till IKEA när Helge slutar.Har drömt en massa om Åre, att vi var ett helt gäng som var där, och busade. Om två veckor åker jag ju. Borde ringa Björn och få reda på datum. För jag ska ju på kryssning den 23 Januari. Den vill jag inte missa. Sista natten med gänget, vi som åker är, jag, mamma sandra & helge.Nej nu ska jag slå en pling till Björn. wish me luck

Av Marie - 9 januari 2007 19:21

Snart är det endast två veckor kvar, tills jag åker. Dagarna känns långa, trista ibland. Många frågar mig om jag är rädd att åka iväg, 50 mil bort? Varför ska jag vara rädd? Jag vet att jag kommer trivas, och att jag kommer ha den absolut roligaste vintern någonsin. Jag litar på mig själv. Det här kommer gå bra. Visst, jag kommer sakna vänner, familjen. Men jag vet att dom fortfarande finns kvar. Vi kommer ha daglig kontakt. Jag finns med er, även fast jag är ynka 50 mil bort. Längtar till dagen då jag sitter i bilen och ser Dalarna passera mina ögon. Vilken känsla, och samtidigt veta att man inte kommer tillbaka på flera månader.

Av Marie - 6 januari 2007 17:06

Snart 3års sedan vi börja umgås, på riktigt. Dagarna i dammsjön är oförglömliga. hur kul vi hade, gjorde gropar och kastade tennis bollar i ansiktet på varann. du jag och fårrden. det var nåt alldeles speciellt. sen dess har vi varit med om mycket, vi har gjort så mycket. allt från en resa till gröna lund till en chicago (marre) hemma hos mej :) dagarna med dej glömmer jag aldrig, och dagarna blev till månader och år. du blev min bästa vän och det kommer du alltid att vara. vi har bråkat, hatat, älskat, skrattat och gråtit precis som riktiga vänner ska göra. varje gång jag jag mår dåligt eller är ledsen kommer du hem till mej och vickar på röven som bara du kan, och ger mej ett marre flin som skär sej in i själen och som jag tar fram varje gång jag vill Le sej lite :D gullungen, ja de kommer du alltid förbli. sånna vänner som dej hittar man inte hur som helst, man ska vara glad om man nångång ens får en vän som du. därför skriver jag det här, för att visa min uppskattning och tacksamhet till dej, jag vill visa dej vart du står och finns hos mej, tar man inte hand om sina vänner blir man ensam en dag.. fast vi inte ses och bara hörs på telefon, eller ibland inte ens det, finns du hos mej i mitt hjärta alldeles nära och vi hittar alltid tillbaka till varann. och fast vi kanske flyttar ifrån varann eller skaffar familj kommer du alltid vara min marie marrej! jag vet att fast jag skulle bo på en parkbänk skulle du finnas där för mej, och den känslan har man inte med många du tar mej för den jag är och därför har jag gett dej hela mitt förtroende, därför litar jag på dej. min vän, den bästa, du är mitt hjärta, mitt liv min själ! Min ängel, jag glömmer dej aldrig. tack för att jag fick födas och uppleva dej, just dej. är du ledsen är jag ledsen, är du glad är jag glad, hoppar du. hoppar jag. dör du, dör jag... vi är ett du och jag. Jag älskar dej marie. Din Mejlin föralltid.vid sånna här tillfällen gråter man på riktigt, det kallar jag vänskap

Av Marie - 3 januari 2007 21:15

Idag har jag lekt med Pälsen hela dagen. Vi satt här hemma och glodde på pippi, snackade massa skit och rökte :) Helge kom hit strax efter fem, då åkte vi och hämta Sandra, så blåste vi ut till Pälsen och kolla in bondgården. Helvete med kor dom hade, det var faktiskt rätt ballt. Men doften gillar jag inte. Tusen frågor hade man till han. Sandras bästa kommentar kolla vilken hårig pung när hon egentligen menade att deras tuttar var håriga.Trött som ett cp är jag också. Vaknar alldeles för tidigt. Iofs somnar jag rätt tidigt också. Men men, rätt skönt det. Slipper man sova bort hela dagen. Vad händer i helgen gott folk?

Av Marie - 2 januari 2007 21:30

jag tror jag seriöst är kär i den här killen. oh my lord va fin han är :)ibland kan man ju iaf få drömma sig bort

Av Marie - 2 januari 2007 21:17

Goddagens.Idag har typ inte gjort ett smack. Varit och lånat massa Pippi filmer av Robban. Så nu är man road i ca 6 timmar. Pälsen och Helge var precis hit, vi låg uppe på mitt rum och myste. Mina favorit pojkar, vill inte lämna dom. Tror jag ska åka hem till dom mitt i natten, och ta med dom upp till Åre. Kommer sakna dom riktigt mycket..I morgon blir det studie besök på pälsens bondgård, haha :) Nej, dax att sova lite tror jag.

Av Marie - 2 januari 2007 12:29

i fredags var jag och jobbade i tällberg, som ni redan visste. på kvällen var vi hem till sandra och kollade på hajen 2. på lördagen ringde brorsan och väckte mig strax efter åtta. tjugo i nio satte jag mig i bilen, så bar det av till arlanda. daniel skulle åka till iran. käkade på donken där, sen lämna vi han. när jag & stefan kom ut till bilen hade vi fått böter, på 900 kr. jippi. vi hade visst parkerat på, på & avstigning. blåste mot dalarna, arlanda hedemora falun rättvik. var barnvakt till emmy, och hundvakt till leia. 100 psyk bryt hela kvällen. fick sällskap av min blivande man christoffer, christer var förbi och sa hej också. mattias kom förbi på en snabb cigg. somnade till slut. vaknade före både stefan & emmy. emmy klev upp sist. ungen kan då fan sova, hon sov ändå till klockan tolv. hon kan då sova som mig hon. christoffer var förbi igen och tog ett farväl av mig. åkte med tåget klockan tre. pälsen och & helge kom och hämtade mig. åkte hem hit och käkade lite. gjorde mig klar för kvällen. jag bar klänning, det du :) åkte hem till ville där första groggen blev klämd. dom andra kollade på ice age 2 medans jag fick dricka i min ensamhet. fick underhålla mig genom att ringa runt till folk. åkte hem till helge, så han också fick börja dricka. pappa var snäll och skjutsade oss till hagalund, där en jävligt full syster höll till. jag tröttnade på henne och gick därifrån. jag & pälsen gick hem till sandra, snackade lite skit. vid tolvslaget stod vi ute och kollade på den fina himlen, med en cigg i handen. göttans :) börja året bra. helge kom tillbaka, vi röjde gärnet till takida. var och hälsade på helges hög gravida syster. sen åkte vi till statoil och handla lite köööörv. följde med ville och skjutsade roger & emelie till ornäs. när vi kom tillbaka till sandra låg helge och snarkade. pälsen var rätt galen. vi orkade inte höra på hans fylle snark så ville var snäll och skjutsade hem oss till mig. kunde fan inte sova den natten, låg och vred och vände på mig hela natten. inte allt för mycket sömn. helge ringde vid tio, då var han på G igen. ölen i högsta hugg. så han knatade hem hit. vi käkade upp resten av kalkonen. låg och kollade på tv hela dagen. på kvällen var vi och hälsade på en jätte bakfull sandra. jag var rätt otrevlig och somnade i soffan en stund. somnade vid tio igår kväll tror jag.. och vaknade tio idag :) så nu är man utvilad. hoppas man inte vänder på dygnet igen bara. nu är det fanimej inte långt kvar till åre, gud vad jag längtar. det ser ut som bror min kör upp mig. han är bra avensjuk på mig. det är faktiskt dom flesta. hur firade du ditt nyår?

Ovido - Quiz & Flashcards