Alla inlägg den 11 juli 2008

Av Marie - 11 juli 2008 23:53

Jag uppdaterar väldigt ofta kring tolv på natten, det är då jag har som livligast fantasi. Det är nog då min hjärna funkar som bäst.


Det är fredag kväll, jag ligger nerbäddad i min säng, helt utslagen och trött efter en hård arbets dag. Det var nog den värsta dagen i mitt liv. Jag kände mig så utbränd, jag ville bara sjunka ihop, mådde illa och kändes som jag skulle kräkas vilken sekund som hellst. Det var bara att bita ihop och jobba vidare.


Det började spö regna precis när jag skulle gå hem, och jag hade ingen jacka med mig när jag gick i morse så det var bara att knata ut. Jag såg ut som en dränkt hund när jag klev in i hissen.

Camilla hade som alltid gjort super god mat, fläskfilé wok med ris. Jag käkade massor med mat, la mig ner i soffan och sen kollade vi på Irené Huss. Mot slutet somnade jag till.

Jag är egentligen jätte trött nu, ska försöka slå igen ögonen.


Igår hade jag den bästa kvällen på, jag vet inte.. länge... Den var underbar på alla sätt och vis. Allting känns så rätt, mer än vad jag hade förväntat mig. Det klicka på en gång. Jag har hittat min dröm prins, han är verklig och sann. Svårt att tro.. Jag är lyckligt lottad!




Ovido - Quiz & Flashcards