Alla inlägg den 29 juli 2008

Av Marie - 29 juli 2008 22:16

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Märys födelsedag idag, hurra hurra hurra..


Jag har haft en toppen dag än så länge. Man blir väckt av att sin bäste vän ringer och grattar mig, och är på strålande humör. Just då hade jag en dyng svettig Emmy brevid mig. Vi sov i tältet på brorsan gård. Vi klev upp och väckte resten av huset. Vi satte oss ute och spelade kort. Tog en promenad ner till kvarnen med Leia, så hon fick bada. Åkte sen vidare till Falun, det var dax för investering av en systemkamera. Dom hade ingen på Siba så vi drog vidare till Borlänge. Kollade både ONOFF och Elgiganten men nej, eller dom hade en på ONOFF men då skulle jag få köpa den som dom har som visning, och den har miljontals människor pilla på, så nej tack. Gick in på kupolen och fann min kärlek, inne på Expert låg den och väntade på mig. En Nikon D40. Jag är ruskigt nöjd, har knäppt över 200 bilder.



Handlade lite fika bröd och åkte hem till mamma, pappa var inte hemma. Vi satte oss ute på altan och smällde i oss allt fika bröd. Sen blev det bråttom tillbaka till Rättvik. Däcket på Stefans bil gick sönder, så vi var tvunga att stanna och byta däck, mitt i mellan Falun och Borlänge. Tillslut satt reserv däcket på och vi kunde åka vidare.

 


 När vi kom till Rättvik var det smockat med folk och bilar, den stora crousingen är idag. Vi tog cyklarna ner på samhället, jag på styret, Karin på pakethållaren och Stefan körde. Det måste ha varit en rolig syn. Nere på byn mötte vi upp Sandra, Magnus & söta Oliver. Det var meningen att vi skulle ut och käka, men det var smockat överallt och Sandra och dom skulle med tåget klockan sju. Så vi strosa runt bland stånden, tog en fika på Fricks.


 

Sandra och Magnus drog med tåget så gick vi bort till bowlingen och käkade. Grill bufé stod det på schemat, vi lassade på världens lass med mat och käkade oss propp mätta. Hur mysigt som hellst var det där. Jag älskar att vara här i Rättvik, underbara ställe.



Nu ringde Sanna, så nu ska jag upp dit och dricka lite, sen vidare ner på byn och spana in allt folk och bilar.



Ha en trevlig kväll. I morgon sticker jag till Stockholm och umgås med min underbara Jenny.


den där märy

Ovido - Quiz & Flashcards