Alla inlägg den 18 juli 2008

Av Marie - 18 juli 2008 17:20

Sooo fresh!

Av Marie - 18 juli 2008 12:04

Helluuuu.. idag ska jag klippas. Jag måste erkänna att jag faktiskt är lite nervös. Tänk om det inte blir bra? Men jag tror och hoppas att det kommer bli bra.


Idag kommer Dan upp, som bodde med oss på Staff förra året. Han ska stanna hela helgen, skooooj. Så ikväll är det invigning på Dahlboms, dom har byggt ut där. Det kan nog bli en jävla för fest hemma hos oss ikväll. Nice!


Kärleken håller i sig, jag blir säkrare och lyckligare för varje dag. Ibland måste jag nypa mig i armen för att förstå att jag verkligen har funnit han. 


Igår kväll gjorde Erik svin god mat här hemma, lax i ugnen med massa vitlök och feta ost, till det hade vi hemma gjord potatis sallad. Inte såndär krämig sallad, utan en helt vanlig sallad med skuren potatis, och massa olja och kryddor i. Det vart så jävla gott om jag ska vara helt ärlig. 



I morgon kanske det blir garagefest, jag hoppas verkligen det. Haha, så jävla bonnigt.


Nu är det snart bara en vecka kvar till jag far ner till Rättvik, och intar lekstugan som jag har gjort dom senaste 4 åren. Erik kanske skulle komma ner på fredagen, hoppas hoppas! Ska försöka ta mig till Borlänge någon dag också, och hälsa på allt folk.



Trevlig helg gött fölk!


Ovido - Quiz & Flashcards