Alla inlägg den 13 juli 2008

Av Marie - 13 juli 2008 03:09

Ännu en natt att  kladda ner i bloggen. Ikväll var jag och Camilla ut på Dahlboms, och det var riktigt mycket folk där. Vi var alldeles för nyktra och satte oss på varsin pall längst ner och diggade till musiken, soul. Vi fick sällskap av Claes som vart bra på lyset, som alltid. Vi knatade hem vid två.


Tjejen som skulle börja jobba igår dök upp, och det visade sig att hon hade två jobb, holiday och ica. Jag bestämde att jag hellre ville ge någon jobbet som inte hade något jobb alls. Hon respekterade det. Jag ringde Putte med en gång, han var in någon dag tidigare och sökte jobb. Putte känner jag sen tidigare. Putte blev riktigt glad när jag ringde och erbjöd han jobb. Vi bestämde att vi skulle mötas upp på Sibylla kvart i elva dagen efter (lördag).


Sagt och gjort hade jag Putte där. Vi gick igenom viktiga saker och började dagen. Allting flöt på, han gjorde ett strålande jobb. Jag bestämde mig för att lämna honom själv en timme. Jag kände att det gick så pass bra, han kunde kassan, menyn, rubbet. Jag och Camilla knatade ner på byn för att inhandla kläder inför kvällen. Det var riktigt längesen jag handlade kläder. Vi begav oss in på Vero Moda, och jag hittade en skjort klänning, super fin. En typiskt Märy style, som både Camilla och Claes sa. Vidare till JC, hittade ett sjukt snyggt linne, och ett par jeans från barnavdelningen, och ett par svarta legging.


När jag gick runt där på byn kändes det förbjudet, som om jag inte fick vistas utanför Sibylla. Som om jag hade permission. Precis som om någon stammis skulle se mig, och tänka.. "Vad gör hon här? Hon ska hålla sig på Sibylla från 11-20 varje dag! Det kändes ungefär som att se solen för första gången. Befriande! Otroligt skönt om inte annat. När jag och Camilla var på väg upp till Sibylla igen så sa jag "Jaha, då var permissonen slut då"

När jag kom tillbaka hade Putte stor städa hela placet, det var skinande rent. Det var nästan så jag skämdes. Men det är lätt att bli "hemmablind" Man ser inte vad som måste åtgärdas. Jag har hittat världens bästa personal. Slippa vara orolig att det inte händer något, slippa vara orolig att det inte öppnas i tid. För första gången kan jag slappna av.


Och det bästa är att CLASSIC CAR WEEK BLIR AAAAAAAAAAAAAV!

Jag får semester vecka 31, semester och semester kan jag iofs inte hålla med om, men jag ska få komma härifrån, få ha den bästa veckan på hela året. Träffa alla goa människor.



Ni är säkert nyfikna vem den där prinsen är, jag förstår er. Han är fasiken världens bästa.


Klockan är svaaajn mycket, 03:27. Jag börjar jobba klockan elva. Weeej!


Och du, nästa vecka är jag ledig fredag, lördag och söndag. Och huuuuuuuuur underbart är inte det? Jag ska spendera all min lediga tid med min käraste.


I morgon när han kommer hem ska vi umgås, hela kvällen. Jag ska försöka få med mig han till matlådan i Duved. Träffade kocken där idag, på Dahlboms, så jag ska försöka få med mig Erik dit, inte för att jag tror det är svårt. Oj hoppsan, nu råkade jag ju avslöja namnert. Äh, sket man väl inte. Erik heter han, är 26 år. Är från Hudiksvall, bor i Undersåker. Och är världens bästa, tar verkligen ner mig på jorden.


Erik är föresten en av helan och halvan, bill och bull, piff och puff!


Nu har jag skrivit alldeles för mycket. Du ska ha en stor eloge som har läst allt.


Må bäst


den där märy


Ovido - Quiz & Flashcards