Alla inlägg den 21 juli 2008

Av Marie - 21 juli 2008 09:40

Sorry för dålig uppdatering från min sida. Men jag har njutit av min första lediga helg på, jag vet inte hur länge.. Helgen har bestått av en hel drös med alkohol, i fredags var det invigning på Dahlboms, det har blivit dubbelt så stort, och dubbelt så nice. Det var knökat med follk, och jag tror hela Åre befann sig inne där. Vi hade en riktigt grym för fest, alldeles lagomt med folk, alldeles lagomt med tjejer, dvs Jag och Camilla. Vi dansade bugg, och styr dans.


Vi käkade först en himmelskt god mat, pasta pesto med parma skinka, salami och grillad kyckling

 Jag var nog helt omöjlig att dansa med, Fredrik kunde verkligen dansa, och jag kunde varken stegen eller rytmen.

Favoriterna


Camilla & Erik bjöd på världens bugg show

Tycka om!

Vid halv två bestämde dom sig att vi skulle på efterfest i "garaget" Vi hamnade där, och det var mycket folk där också. Jag måste säga att fredagen var riktigt kul, så kul har jag inte haft på länge.


På lördagen gjorde vi mest ingenting, köpte mat från matlådan, kollade på film, fick en runda i björnen, kollade på feta hus och Copperhill som håller på att byggas. På kvällen var vi hemma hos oss och spelade poker med marker, allihopa la 50 kr. Det var första gången jag spelade så jag satsade som fan, och förlorade alla mina marker inom en timme.


Söndagen bestod av en chill dag, vi käkade mat på kebab haket Labans, gick ner till Holiday och tog oss en varsin kaffe. Solen vågade sig fram efter ha hållt sig borta i ett par dagar. Vidare sen till Undersåker för en film.


Nu är det jobb i två dagar, och sen ledig igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, på onsdag och torsdag. På onsdag tänkte jag iallafall låna Eriks systemkamera och dra ut här i Åre och knäppa massvis med kort, och sen åka till Duved och ta massa kort när Camilla blåser glas.


Snart är det dax att boka resa ner till Rättvik. Jag stannar där till fredag, då åker jag vidare till Borlänge, umgås med lite vänner där, kanske går ut på krogen. Lördagen åker jag till Hudiksvall, ska på en 23 års fest med Erik, eller hur det nu var. Sen blir stor shopping på väg tillbaka hit, vi ska stanna i Sundsvall, där tänkte jag gå loss. Haha!


Nu ska jag proppa i mig lite frukost, och sen bege mig till jobbet.


Ciao!

Ovido - Quiz & Flashcards