Alla inlägg under april 2008

Av Marie - 18 april 2008 22:53

Hej Marie !


Vill meddela att Sparbanksstiftelsen Jämtlands län beviljat dig(Sibylla Åre) ett startbidrag på 10.000:-

Pengarna har idag satts in på ditt konto i Swedbank.


Lycka till med verksamheten


Med vänlig hälsning

Sparbanksstiftelsen Jämtlands län

Sören Bäckström



Hur jävla glad blir man inte över att få ett sånt mail. Jag skrek rakt ut när jag läste det, både Jossan och Björn undrade vad jag höll på med.

Av Marie - 17 april 2008 21:48

Alla har väl hört talas som den 17 åriga Blondinbella, man kan inte ha missat den människan! Jag följer hennes blogg varje dag. Ibland skriver hon vettiga saker, och ibland kan man undra om hon kommer från planeten mars. Det är en väldigt bortskämd blondin som fått allting serverat på ett silverfat. Läste hennes blogg idag om att hon tycker det är pinsamt att handla toa papper, chips och tamponger. Hur tänker man då?! Läste igenom hennes kommentarer och dom flesta håller med henne. Vad är det med er människor? Vad är det för pinsamt att handla det? Alla människor går på toaletten, varje kvinna har mens. Och vem är inte sugen på chips ibland. Det är fullständigt normalt. När du går och handlar, inte tänker väl du på vad dom runt om dig handlar, man fokuserar ju bara på att handla snabbt och ge sig ut.



Nej nu ska jag fan gå och lägga en kabel och torka mig med toa papper i röven, mens hade jag förra veckan, och chips åt jag senast igår! Fan va jag älskar livet



Av Marie - 17 april 2008 16:50

Nu är det endast två veckor kvar tills det blir Märys place. Så nära nu, längtar! Ska försöka komma på något riktigt skoj till den dagen. De ska ju märkas att man byter ägare. Kan ni komma med något förslag, tack!



<3

Av Marie - 17 april 2008 01:44

Om det är något vi kan göra så är det att ha förbannat skoj ihop!


Av Marie - 17 april 2008 00:34

Östersund 


På sex timmar tog jag mig från Borlänge till Åre. Från Mora till Östersund tog det 1 timme och en kvart. Vi flög ju som sagt tillbaka också. Det gick lite snabbare nu, den här gången var det inte inge dimma och vi kunde flyga högre. Mamma, Sandra, Stefan och Emmy skjutsade mig och Jossan till Mora flygplats. Dennis, våran pilot väntade på oss där. Jag bkev lite knas när vi skulle gå, för det blev inget riktigt hej då, jag fattade det som om dom också skulle få följa med ut. Men icke, vi gick ut och satte oss, och flög upp i det blå. När vi började närma oss Östersund såg man Åreskutan, hur mäktigt som hellst. Väl i Östersund kom Jossans pappa och körde upp på torget, vi hade tur att det gick en buss 40 min senare. Så vi knallade ner på stan med all packning och hittade en sko affär, massa pumps för max 400 kr. Hittade såå mycket. Jossan hittade jätte fina som hon köpte. 18:20 gick bussen till Åre. En väldigt seg buss resa, nu var man bortskämd med att ta sig nästan 40 mil på en timme. Nu skulle bussen ta 2 timmar för 10 mil. Hm!


Borlänge

Väl framme i Åre kutade vi upp till macken för att lämna av alla grejer och sen bege oss på förfest på fjällbyn. Tott tjejerna hade hyrt en stuga för en natt, enbart för att festa i. Sen drog vi vidare till Bygget där Takida spelade. Jag och Jossan röjde ässet av oss. Fy fan va kul jag hade. Tyckte deras spelning var riktigt bra. Över förväntan!


 Träffade en jätte söt islänning, har vetat länge vem han har varit och nu fick jag äntligen se han, ååh så söt då. I like! Iofs träffade jag han redan i lördags, men jaa. Då var inte flört humöret på det bästa.


trött, ska jobba i morgon. Heeela daaaan.. segt!


personal fest nästa onsdag, blir samma som förra året. Bustamoon, ska bli nice! undra vem som blir fullast i år? Kan det bli claes igen


nu säger jag gonatt

Av Marie - 15 april 2008 13:05

Helikopter resan var riktigt häftigt, det tog ca 2 timmar att flyga hit. Det enda man såg var skog skog skog. Nrä vi landade så möttes vi av mamma och Sandra. Vi åkte hem och käkade lunch, och drog vidare till kupolen. Josefin var på det bästa shopping humöret och handlade kläder för närmare tvåtusen kronor. Själv hittade jag en söt klänning jag spanat in länge på Gina, hittade den på rean för 74 kr. Vi drog vidare ner på stan och kollade in dom få affärerna. Syster Sofie och Klara kom så vi gick och fikade på Cafe caal. Mys! Åkte hem, och mamma hade gjort jätte god mat. Kyckling filé med potatis gratäng och sallad, åh det var så gott! Sen färgade jag håret, brunt. Sen visste vi inte alls vad vi skulle göra, vi kunde ju inte bara sitta här och häcka?! Så vi traskade hem till Tobbe i forssa, både jag och Jossan höll på och somna där. Det var jätte skoj å träffa Tobbe igen. När vi kom hem slockande vi väldigt fort.


Sov till tolv idag, vi sa att vi skulle gå upp tio men jaa, det gick ju sådär. Jossan färgade håret igen på mig, det blev lite fläckigt igår. Nu har mamma gjort mat som vi ska trycka i oss nu. Sen ska vi hämta sandra på jobbet och sen bege oss till Rättvik för brorsan ska köra oss till Mora. Helikoptern avgår där idag. SOm ska ta oss till Östersund, och sen ska vi försöka ta oss vidare till Åre för att gå ut på bygget ikväll, takida spelar ju. Haha, vi får se hur den här kvällen slutar.



Det var faktiskt skönt att få komma hem lit snabbt såhär. Jag och morsan har gått ihop hela tiden.


Nej nu måste jag tvätta ur håret. Vi hörs och vi syns.


Puss och Kram

Av Marie - 13 april 2008 22:41

Vad ska man säga? Vad ska man skriva? Det är helt sjukt allt som har hänt i den lilla byn i Dalarna. Engla, den oskyldiga flickan. Mördaren borde spärras in på heltid. Hur kan man kan mörda ett litet barn?


Ikväll går mina tankar till familjen och annhöriga!


Rip Engla

Av Marie - 13 april 2008 22:11

Vilken jäkla tjej alltså, 6 år.



Ovido - Quiz & Flashcards