Alla inlägg under juli 2008

Av Marie - 21 juli 2008 09:40

Sorry för dålig uppdatering från min sida. Men jag har njutit av min första lediga helg på, jag vet inte hur länge.. Helgen har bestått av en hel drös med alkohol, i fredags var det invigning på Dahlboms, det har blivit dubbelt så stort, och dubbelt så nice. Det var knökat med follk, och jag tror hela Åre befann sig inne där. Vi hade en riktigt grym för fest, alldeles lagomt med folk, alldeles lagomt med tjejer, dvs Jag och Camilla. Vi dansade bugg, och styr dans.


Vi käkade först en himmelskt god mat, pasta pesto med parma skinka, salami och grillad kyckling

 Jag var nog helt omöjlig att dansa med, Fredrik kunde verkligen dansa, och jag kunde varken stegen eller rytmen.

Favoriterna


Camilla & Erik bjöd på världens bugg show

Tycka om!

Vid halv två bestämde dom sig att vi skulle på efterfest i "garaget" Vi hamnade där, och det var mycket folk där också. Jag måste säga att fredagen var riktigt kul, så kul har jag inte haft på länge.


På lördagen gjorde vi mest ingenting, köpte mat från matlådan, kollade på film, fick en runda i björnen, kollade på feta hus och Copperhill som håller på att byggas. På kvällen var vi hemma hos oss och spelade poker med marker, allihopa la 50 kr. Det var första gången jag spelade så jag satsade som fan, och förlorade alla mina marker inom en timme.


Söndagen bestod av en chill dag, vi käkade mat på kebab haket Labans, gick ner till Holiday och tog oss en varsin kaffe. Solen vågade sig fram efter ha hållt sig borta i ett par dagar. Vidare sen till Undersåker för en film.


Nu är det jobb i två dagar, och sen ledig igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, på onsdag och torsdag. På onsdag tänkte jag iallafall låna Eriks systemkamera och dra ut här i Åre och knäppa massvis med kort, och sen åka till Duved och ta massa kort när Camilla blåser glas.


Snart är det dax att boka resa ner till Rättvik. Jag stannar där till fredag, då åker jag vidare till Borlänge, umgås med lite vänner där, kanske går ut på krogen. Lördagen åker jag till Hudiksvall, ska på en 23 års fest med Erik, eller hur det nu var. Sen blir stor shopping på väg tillbaka hit, vi ska stanna i Sundsvall, där tänkte jag gå loss. Haha!


Nu ska jag proppa i mig lite frukost, och sen bege mig till jobbet.


Ciao!

Av Marie - 18 juli 2008 17:20

Sooo fresh!

Av Marie - 18 juli 2008 12:04

Helluuuu.. idag ska jag klippas. Jag måste erkänna att jag faktiskt är lite nervös. Tänk om det inte blir bra? Men jag tror och hoppas att det kommer bli bra.


Idag kommer Dan upp, som bodde med oss på Staff förra året. Han ska stanna hela helgen, skooooj. Så ikväll är det invigning på Dahlboms, dom har byggt ut där. Det kan nog bli en jävla för fest hemma hos oss ikväll. Nice!


Kärleken håller i sig, jag blir säkrare och lyckligare för varje dag. Ibland måste jag nypa mig i armen för att förstå att jag verkligen har funnit han. 


Igår kväll gjorde Erik svin god mat här hemma, lax i ugnen med massa vitlök och feta ost, till det hade vi hemma gjord potatis sallad. Inte såndär krämig sallad, utan en helt vanlig sallad med skuren potatis, och massa olja och kryddor i. Det vart så jävla gott om jag ska vara helt ärlig. 



I morgon kanske det blir garagefest, jag hoppas verkligen det. Haha, så jävla bonnigt.


Nu är det snart bara en vecka kvar till jag far ner till Rättvik, och intar lekstugan som jag har gjort dom senaste 4 åren. Erik kanske skulle komma ner på fredagen, hoppas hoppas! Ska försöka ta mig till Borlänge någon dag också, och hälsa på allt folk.



Trevlig helg gött fölk!


Av Marie - 15 juli 2008 09:28

God morgon gott folk. Ni undrar säkert vad jag gör vaken redan nu, halv tio på morgonen. Jag kom hem strax efter sju, och jag var egentligen super trött men jag skippade att lägga mig. Kanske kan somna tidigare ikväll.


Ska snart knata bort till jobbet, leverans idag. Plocka upp alla varor och så. Björn har ju kommit tillbaka efter 3 veckors semester, så det kommer nog bli ett förhör idag. Hahaha!


Igår gjorde vi tacos här hemma, alltid lika gott. Vi käkade oss propp mätta och jag fick min lilla kula på magen.


Trist väder är det idag också, grått och trist. Skulle det inte bli den bästa sommaren på länge?


Just ja, jag behöver massa tips om hur jag ska styla om håret på fredag. Hur mycket ska jag våga klippa, ska jag fixa till luggen? Och vad ska jag färga håret till för färg? Jag behöver verkligen eran hjälp!



tycker om dig!

Av Marie - 14 juli 2008 16:25

Hej och hallå!

Idag är jag ledig, huuur nice som hellst. Kom precis hem, har varit nere på Bubblan och tagit en fika med Jessica. Vi smällde i oss blåbärspaj med massa glass till. Mums! Inte allt för ofta man träffar Jessica, vi hade mycket att prata om. Bulle i ugnen har hon också. Man blir faktiskt riktigt avis. Vill också ha juuu!



Efter fikat drog jag ner till Åre saxen och beställde tid för färg och klippning, fredag 13:45. Det är inte så snyggt att vara alldeles blond i utväxten. Ska bli trevlig med en ny förändring.


Igår kom pojkarna hem, vi var till Duved och käkade på matlådan, kina mat. Mums! Efter det åkte jag och Erik hem till han, slö kollade lite på tv men båda var trötta efter helgen så vi gick och la oss direkt.


Det inte ofta man känner att det klickar sådär direkt, men nu gör det verkligen det. Jämt när man har träffar en ny säger man "Han är världens bästa, å han är så go, bla bla" Men jag kan säga att jag har aldrig kännt mig så säker och trygg som jag gör nu! Lyckorus!


Ska ta mig en dusch nu, och sen ska nog jag och Camilla hitta på något med grabbarna.

Av Marie - 13 juli 2008 03:09

Ännu en natt att  kladda ner i bloggen. Ikväll var jag och Camilla ut på Dahlboms, och det var riktigt mycket folk där. Vi var alldeles för nyktra och satte oss på varsin pall längst ner och diggade till musiken, soul. Vi fick sällskap av Claes som vart bra på lyset, som alltid. Vi knatade hem vid två.


Tjejen som skulle börja jobba igår dök upp, och det visade sig att hon hade två jobb, holiday och ica. Jag bestämde att jag hellre ville ge någon jobbet som inte hade något jobb alls. Hon respekterade det. Jag ringde Putte med en gång, han var in någon dag tidigare och sökte jobb. Putte känner jag sen tidigare. Putte blev riktigt glad när jag ringde och erbjöd han jobb. Vi bestämde att vi skulle mötas upp på Sibylla kvart i elva dagen efter (lördag).


Sagt och gjort hade jag Putte där. Vi gick igenom viktiga saker och började dagen. Allting flöt på, han gjorde ett strålande jobb. Jag bestämde mig för att lämna honom själv en timme. Jag kände att det gick så pass bra, han kunde kassan, menyn, rubbet. Jag och Camilla knatade ner på byn för att inhandla kläder inför kvällen. Det var riktigt längesen jag handlade kläder. Vi begav oss in på Vero Moda, och jag hittade en skjort klänning, super fin. En typiskt Märy style, som både Camilla och Claes sa. Vidare till JC, hittade ett sjukt snyggt linne, och ett par jeans från barnavdelningen, och ett par svarta legging.


När jag gick runt där på byn kändes det förbjudet, som om jag inte fick vistas utanför Sibylla. Som om jag hade permission. Precis som om någon stammis skulle se mig, och tänka.. "Vad gör hon här? Hon ska hålla sig på Sibylla från 11-20 varje dag! Det kändes ungefär som att se solen för första gången. Befriande! Otroligt skönt om inte annat. När jag och Camilla var på väg upp till Sibylla igen så sa jag "Jaha, då var permissonen slut då"

När jag kom tillbaka hade Putte stor städa hela placet, det var skinande rent. Det var nästan så jag skämdes. Men det är lätt att bli "hemmablind" Man ser inte vad som måste åtgärdas. Jag har hittat världens bästa personal. Slippa vara orolig att det inte händer något, slippa vara orolig att det inte öppnas i tid. För första gången kan jag slappna av.


Och det bästa är att CLASSIC CAR WEEK BLIR AAAAAAAAAAAAAV!

Jag får semester vecka 31, semester och semester kan jag iofs inte hålla med om, men jag ska få komma härifrån, få ha den bästa veckan på hela året. Träffa alla goa människor.



Ni är säkert nyfikna vem den där prinsen är, jag förstår er. Han är fasiken världens bästa.


Klockan är svaaajn mycket, 03:27. Jag börjar jobba klockan elva. Weeej!


Och du, nästa vecka är jag ledig fredag, lördag och söndag. Och huuuuuuuuur underbart är inte det? Jag ska spendera all min lediga tid med min käraste.


I morgon när han kommer hem ska vi umgås, hela kvällen. Jag ska försöka få med mig han till matlådan i Duved. Träffade kocken där idag, på Dahlboms, så jag ska försöka få med mig Erik dit, inte för att jag tror det är svårt. Oj hoppsan, nu råkade jag ju avslöja namnert. Äh, sket man väl inte. Erik heter han, är 26 år. Är från Hudiksvall, bor i Undersåker. Och är världens bästa, tar verkligen ner mig på jorden.


Erik är föresten en av helan och halvan, bill och bull, piff och puff!


Nu har jag skrivit alldeles för mycket. Du ska ha en stor eloge som har läst allt.


Må bäst


den där märy


Av Marie - 11 juli 2008 23:53

Jag uppdaterar väldigt ofta kring tolv på natten, det är då jag har som livligast fantasi. Det är nog då min hjärna funkar som bäst.


Det är fredag kväll, jag ligger nerbäddad i min säng, helt utslagen och trött efter en hård arbets dag. Det var nog den värsta dagen i mitt liv. Jag kände mig så utbränd, jag ville bara sjunka ihop, mådde illa och kändes som jag skulle kräkas vilken sekund som hellst. Det var bara att bita ihop och jobba vidare.


Det började spö regna precis när jag skulle gå hem, och jag hade ingen jacka med mig när jag gick i morse så det var bara att knata ut. Jag såg ut som en dränkt hund när jag klev in i hissen.

Camilla hade som alltid gjort super god mat, fläskfilé wok med ris. Jag käkade massor med mat, la mig ner i soffan och sen kollade vi på Irené Huss. Mot slutet somnade jag till.

Jag är egentligen jätte trött nu, ska försöka slå igen ögonen.


Igår hade jag den bästa kvällen på, jag vet inte.. länge... Den var underbar på alla sätt och vis. Allting känns så rätt, mer än vad jag hade förväntat mig. Det klicka på en gång. Jag har hittat min dröm prins, han är verklig och sann. Svårt att tro.. Jag är lyckligt lottad!




Av Marie - 10 juli 2008 17:34

Hej och hallå. Hur mår ni? Jag mår jätte bra, är lite trött och sådär. Har varit en lugn dag idag. Anna från Östersund som har Sibylla på busstorget och Brunflo kom hit idag och gav mig lite tips och idéer. Hon har så jäkla cool Sibylla bil. Ge mig!


Idag kom det in en tjej som ska prov jobba i morgon, jag hoppas det kommer funka bra! Men det tror jag =)


Igår gjorde Camilla riktigt god mat, laxfilé med potatis sallad, det var så jäkla gott. Sen satte vi oss i soffan med massa godis, chips och popcorn och kollade på film. Det var skönt att absolut inte göra någonting. det knackade på dörren efter ett tag, och in kommer guld klimparna Fredrik och Erik. Dom slår sig ner i soffan och knuffar ner mig på golvet. Jag la täcker där och låg där. Dom stannade en timme sen åkte dom hem, och jag & Camilla gick och la oss.


Classic kan nog bli av.. Weeeej! I såfall åker jag ner 28 juli, och stannar en vecka. Prima skinka! Fy fan va kul, och vad jag ska krama om alla jag har inte sett på länge. Och få träffa min underbara A-K, och lillebror.. och allihopa! 18 dagar kvar!


Ovido - Quiz & Flashcards