Alla inlägg den 17 juni 2008

Av Marie - 17 juni 2008 23:46


Nu till något positivt, jag kanske får besök i helgen. Av Sandra, Kimba och exet Tobbe. Jag hoppas verkligen det. Det skulle vara så himla kul. Men det är ingenting bestämt, beror på om Kimba får ledigt på fredag. Det kan nog bli en jäkla trevlig midsommar med dom underbaraste människorna som existerar.



Förra året vid midsommar var jag nere i Ronneby hos Emmiz tillsammans med Malin. Jag bilade ner härifrån Åre, en resa på 110 mil. Jag var ju på en 30 års fest helgen innan och träffade på två killar, Fredrik och Jocke som skulle åka ner till Ronneby, och jag fick självklart åka med ner dit. Vi plockade upp Malin i Borlänge och fortsatte resan neråt, och alldeles före Örebro gick bilen sönder, kylarslangen sprack, så vi stod där mitt ute i ingenstans klockan ett på natten. Det tog ungefär två timmar innan bärgaren kom, och tog oss in till Örebro och släppte av oss på Statoil. En natt jag sent kommer glömma. Jag hade slut på batteri och tog mig friheten och satte i laddaren inne på Statoil, men just den natten råkade det jobba en riktigt jävla sur kille. Han kom fram till mig och frågade om jag hade frågat om det var okej att jag satte i laddare, och det hade jag ju inte frågat. För vad gör det att jag laddar telefonen i 10 min? Det kunde bli överbelastat, tyckte han. Jävla surkuk! Medans vi satt där och sura över han ser vi att det är en jävla lapplisa ute på parkeringen. Jes, vi har fått 300 kr i böter för att vi stod på ICA parkeringen man inte fick stå på mellan 23-06 Bra gjort. Men det var faktiskt bärgaren som släppte av oss där. Vi var ju tvugna att sitta och vänta på att en verkstad skulle öppna klockan sju, så vi kunde få bilen lagad. Varken jag eller Jocke kunde sova så vi var ut och gick en runda, Malin och Fredrik sov som små barn i bilen. När verkstaden öppnade visade det sig att dom inte hade någon kylarslang på lagret. Jahapp, då var det bara att ta en hyrbil. Sen jävlar döna vi ner till Ronneby. Ett x antal timmar försenade. 20 timmar tog resan, hujedamig! Både jag och Malin somnade till i ett par timmar. Kvällen slutade på det berömda Karön. Riktigt lyckad kväll.





Allting utspelade sig för ett år sedan!


Idag är allting olikt sig, Jag är fast i Åre, Emmiz har bulle i ugnen och ska kläcka ur sig ungen om bara några dagar. Om hon inte är inne nu?! Malin och jag har inte träffats sen september. Allting kan förändras så fort.




Ovido - Quiz & Flashcards