Alla inlägg den 6 juni 2008

Av Marie - 6 juni 2008 23:38

Haha, världens skönaste video blogg


Av Marie - 6 juni 2008 01:58

I morgon blir det stängt på Sibylla, jag satte upp en lapp om att det är stängt. Känns otroligt skönt. Men jag tror jag kommer ha dåligt samvete i morgon när jag vaknar. Skulle inte förvåna mig om jag går upp dit och ställer mig och jobbar. Men men, jag ska försöka njuta av min ledighet för en gångs skull.





När jag slutade idag vid nio kom Janne och plockade upp mig så åkte vi in till Östersund, för att kolla in alla galna studenter.

 


 Träffade även Josefin och Daniel där. Har inte träffat Josefin sen början på maj, så det var så rolig. Man märkte verkligen hur mycket man har saknat den tjejen. Gumman lilla, flytta tillbaka till mig.





 Efter ett tag blev jag hungrig så vi stack till MAX och käkade, ja ni läste rätt. Sibylla ägare äter på MAX. Sånt skiter jag i. Men att käka på max var inge vidare, usch. Svin mycket dressing så hela kyckling burgaren var bara kladdig. Men pommes med smält ost var göttans!



Det var himla skönt att få komma iväg ett par timmar, få koppla av och bara få njuta av det fina vädret.


Så i morgon kommer Josefin och Daniel hit, vet inte vad vi ska hitta på. Sola massor. Jag tyckte jag var brun, men när jag träffade Jossan blev jag nästan bländad av mig själv. Jag var krit vit jämfört med henne. Neger!


På kvällen kanske det blir grillning eller om vi går till Broken och käkar och avslutar kvällen på Dahlboms.



Har märkt att jag har färre besökare för varje dag. Inte vet jag om det är vädret eller om det bara är så att folk är tröttna på mitt liv jag har här i Åre och att det inte intresserar folk längre. Vad vet jag?! Inte för att jag försöker bli värsta bloggerskan men man blir ju att fundera när antalet besökate på en dag kunde vara ca 60-70 st till att det är ca 30 st idag. Skumt det där. Jaja, det är väl bara bra att det är mindre som läser, så har man lite pejling på vilka det är som läser. Nog om det..


Nu ska jag sova och sen i morgon ska jag njuta av min lediga dag.

Ovido - Quiz & Flashcards