Alla inlägg under juni 2008

Av Marie - 22 juni 2008 00:42

Jag hade planerat att få ta med mig lite mat hem från Broken, det var dagens plan.

 Gick runt på jobbet och ville bara att klockan skulle slå 20:00 så jag kunde få gå ner på Torget.

 Jag föreställde mig en kväll, hemma i soffan med god mat, en film på tv. När jag slutade gick jag ner till Broken, hm det var lite svart där inne. Dom kunde väl inte ha stängt idag?! Jo tänk för det hade dom, 24 Juni öppnar dom igen. Hur sur blir man inte då? Jaja, det var inte hela världen. Men magen kurrade fortfarande, och jag visste med sannorlika skäl att det inte fanns allt för mycket i varken kylen eller frysen. Men längst ner hittade jag köttfärsås som jag hade fryst ner. Så det blev tagliette och köttfärsås, i soffan och tv tittande. Det gick an. Men inte som jag hade planerat!


Trött som ett djur är vad jag är. Ska lägga ner locket på det här, och sova som ett litet barn. Heeeela natten.


Pratade precis med mina fulla sytrar. Sandra satt hemma med några vänner och drack, och skulle bege sig till Dössberget. Sofie var på IP och drack rom och cola, och när vi la på skulle hon och Catta hångla. Tyvärr vet jag inte om det vart så eller om både avstod. Brorsan ringer varje lördag halv tio, då när han är på väg till Lucky i Leksand och ska jobba.


Jag är glad att jag har sån bra kontakt med alla mina syskon.

LOVE!


Av Marie - 22 juni 2008 00:04









Min första midsommar i Jämtland

2008


Av Marie - 21 juni 2008 18:58

Midsommar firandes igår var jag i Duved med Janne. Vi gjorde grill spett med fläskfilé, paprika, gul lök och färska champinjoner, till det hade vi grillad majskolv och bakad potatis i folié som fick ligga på grillen. Allting vart super gott. Synd nog hade man klunka i sig några groggar så man fick inte i sig allt för mycket av maten. Vid tolv snåret åkte vi in till byn och drog in på Tottebo. Janne var snäll idag och kom till jobbet med resterna som vart kvar. Så det knapra jag i mig idag, mumms. men det tog ungefär tre timmar att få i mig maten. Jag hade konstant rusch i tre timmar. Puuuh! Man måste ju försöka få sig lite mat, så man får energi och klarar av att hantera stress och samidigt vara trevlig mot sina kunder.


Slutar om en timme, tänkte gå förbi Broken och handla mat med mig hem. vart så sugen på att lyxa till det, unna mig lite gott. Komma hem och vira in mig i täcket och ligga på soffan hela kvällen, inte göra någonting. Även fast jag har tusen olika saker att göra hemma. Vika tvätt, plocka ur diskmaskinen, plocka in i diskmaskinen. Diska stekpappa, plocka bort allt skit. Camilla kommer ju om bara tre dagar. På tisdag morgon klockan åtta ska jag stå redo nere vid station och agera bärhjälp.



När jag kommer hem kanske jag laddar upp lite bilder från igår.

Ciao Bella!


Av Marie - 19 juni 2008 18:52

Igår fick jag det tunga beskedet att jag inte får något besök i helgen. Riktigt trist. Men men, det är inte mycket att göra åt. Kimba fick ju inte ledigt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i morgon, blir väl kanske att umgås med Janne eller nåt. Det löser sig =)


Läste precis i Veronica Wagners blogg, att det inte blir något OS för henne. I gymnastik alltså. Har följt henes blogg sen hon började med den, och man har ju gått och väntat på den stora dagen ska komma. Beskedet.. Hon har varit skadad ganska mycket och missa många tävlingar. Jag som ville sitta hemma i soffan och verkligen hejja på henne. Veronica var med i OS i Aten 2004. Jag tycker iallafall att hon är värd en plats i OS. Glöm inte att kolla på tv klockan 22 då ska hon vara med.



Nu till något helt annat. Ringde mormor bara för någon timme sen, och hon blir alltid lika glad när jag ringer. Saknar henne riktigt mycket. Har sett henne sen vi hade 100 års kalaset hemma i Borlänge i Augusti. Ska försöka pallra mig ner till Vansbro och hälsa på henne, och få äta hennes goda köttbullar.




Trevlig midsommar på er allihopa!

Av Marie - 18 juni 2008 18:34

1. Vad gjorde du för tio år sedan?
Jag hade nog precis fått sommarlov, och tränade gymnastik 3 dagar i veckan

2. Vilka fem saker finns på att göra listan i dag?

  • Jobba
  • Kolla Sverige - Ryssland
  • Diska
  • Dricka en kopp kaffe med Gunnar
  • Sova i tid



3. Godis jag gillar:

Frukt godis, så som gott & blandat, chocklad, lyx pärlor

4. Vad skulle du göra om du blev miljardär?

Investera ett fräsch hus i Åre, köpa ett till hus så som vänner och familj kan bo i när dom vill. Bjuda hela familjen på en resa till ett varmt land, ta mig ett körkort och köpa en riktigt fräsch bil. Bygga ett Sibylla i backen för minst 100 mat gäster. Skänka pengar till barncancer fonden, och diverse grejer.

5. Städer som jag bott i?

Borlänge, mest annars byar som Wäsa, Rättvik, Åre


Jag utmanar er allihopa att göra den =)

Av Marie - 17 juni 2008 23:46


Nu till något positivt, jag kanske får besök i helgen. Av Sandra, Kimba och exet Tobbe. Jag hoppas verkligen det. Det skulle vara så himla kul. Men det är ingenting bestämt, beror på om Kimba får ledigt på fredag. Det kan nog bli en jäkla trevlig midsommar med dom underbaraste människorna som existerar.



Förra året vid midsommar var jag nere i Ronneby hos Emmiz tillsammans med Malin. Jag bilade ner härifrån Åre, en resa på 110 mil. Jag var ju på en 30 års fest helgen innan och träffade på två killar, Fredrik och Jocke som skulle åka ner till Ronneby, och jag fick självklart åka med ner dit. Vi plockade upp Malin i Borlänge och fortsatte resan neråt, och alldeles före Örebro gick bilen sönder, kylarslangen sprack, så vi stod där mitt ute i ingenstans klockan ett på natten. Det tog ungefär två timmar innan bärgaren kom, och tog oss in till Örebro och släppte av oss på Statoil. En natt jag sent kommer glömma. Jag hade slut på batteri och tog mig friheten och satte i laddaren inne på Statoil, men just den natten råkade det jobba en riktigt jävla sur kille. Han kom fram till mig och frågade om jag hade frågat om det var okej att jag satte i laddare, och det hade jag ju inte frågat. För vad gör det att jag laddar telefonen i 10 min? Det kunde bli överbelastat, tyckte han. Jävla surkuk! Medans vi satt där och sura över han ser vi att det är en jävla lapplisa ute på parkeringen. Jes, vi har fått 300 kr i böter för att vi stod på ICA parkeringen man inte fick stå på mellan 23-06 Bra gjort. Men det var faktiskt bärgaren som släppte av oss där. Vi var ju tvugna att sitta och vänta på att en verkstad skulle öppna klockan sju, så vi kunde få bilen lagad. Varken jag eller Jocke kunde sova så vi var ut och gick en runda, Malin och Fredrik sov som små barn i bilen. När verkstaden öppnade visade det sig att dom inte hade någon kylarslang på lagret. Jahapp, då var det bara att ta en hyrbil. Sen jävlar döna vi ner till Ronneby. Ett x antal timmar försenade. 20 timmar tog resan, hujedamig! Både jag och Malin somnade till i ett par timmar. Kvällen slutade på det berömda Karön. Riktigt lyckad kväll.





Allting utspelade sig för ett år sedan!


Idag är allting olikt sig, Jag är fast i Åre, Emmiz har bulle i ugnen och ska kläcka ur sig ungen om bara några dagar. Om hon inte är inne nu?! Malin och jag har inte träffats sen september. Allting kan förändras så fort.




Av Marie - 15 juni 2008 23:43

Idag hade jag tok mycket folk som var hungriga på svettiga burgare. Hade jäkligt mycket iq befriade norrmän som var otrevliga. När en person är otrevlig blir man själv det tillbaka. Men som tur finns det några ljusklimpar om dagen så man får tillbaka leendet. Kassan slutade bra idag, wiiiho.


Det regnar som sjutton ute nu, och det smäller på fönster plåten utanför, så jag kommer väl inte kunna somna inatt. Låter som någon knackar 3 gånger i sekunden. Ding ding ding ding ding


Nu är det bara en vecka kvar till Camilla kommer upp. Vi kommer nog sitta uppe första natten och prata igenom allt som har hänt. Kan tänka mig att hon har såå mycket att uppdatera mig om sitt sthlms liv, alla dessa karlar, shopping, allt! Längtar efter min kära sambo juuuu


regnet det bara öser ner, å jag blir så blöt om både skor och strumpor. du kanske inte trodde, att jag var allvarlig när jag sa att jag kommer. men vad gör det? och var har du dina skor?

Av Marie - 15 juni 2008 00:20

Att jag skulle ha en vit helg kan ni stryka från listan. Nu beger jag mig till Dahlboms och klämmer ett par groggar. Ha en bra kväll allihopa.



Ovido - Quiz & Flashcards