Alla inlägg den 6 maj 2008

Av Marie - 6 maj 2008 23:23

Jobb jobb jobb, hela tiden. Gör inget annat än å jobbar just nu, iofs är det väl ganska bra ändå, för vad ska jag annars göra? Det är helt dött i byn nu. Inte är det många själar kvar här i lilla Åre.


I lördags flyttade vi in i lägenheten, och trivs sååååååå bra. Jag ställer mig själv frågan varje dag, hur kunde jag bo ända ute i Duved i ett halv år? Jag måste ha varit galen. Lägenheten ligger på torget, granne med subway och det tar 5 minuter att gå till jobbet, helt perfekt. Jag som älskar att sova får sova 45 min extra nu också. Helt underbart.


På lördag kväll var jag och Josefin bjudna på middag hemma hos Björn (chiiiifen) & Annica. Dom bjöd på grillad fläskfilé och massa godsaker. Vi satt där till halv tolv och pratade massor, inte så mycket jobb den här gången. Skönt! Jag och Josefin tog taxi hem till mig, fick med oss Camilla och Erik till Wersens. Det var ju inte den roligaste kvällen direkt, jag knatade hem halv två. Det var så jäkla skönt att kunna GÅ hem, slippa ta den förbannade taxin hela tiden.


Resten av tiden har jag bara jobbat, det är bara jag som jobbar på Sibylla nu. Liam ska ställa upp i helgen eftersom jag får besök från Borlänge. Mamma, pappa och Sandra kommer upp. Ska bli sååå kul. Tänkte att vi skulle lira bowling på Holiday club på lördag, och visa Tännforsen, dra till Åre chocklad fabrik. Vill verkligen att det ska bli fredag nu!


Igår när jag slutade kom Josefin till jobbet, så följde hon med hem till mig. Vi tänkte ta middagen som hon har lovat bjuda på, så vi knatade bort till Broken. "Stängt på grund av yrkesutbildning, öppnar igen på fredag" Haaaa, yeah yeah. Personal fest hörde jag någon viskade i mitt öra för någon dag sen. Vi har också kört med den, förra året när vi hade personal fest hade vi en lapp på dörren. Stängt pga utbildning.

Jag fick en kund idag som var väldigt bakis, hm.. Nog om det! Det blev ingen mat för oss på broken. Vi gick hem och satte oss med varsin chips påse och 1½ liter cola. Magen kurrade fortfarande. Kollade i kylen/frysen minst tre gånger. Tröttnade och bestämde mig för att göra en kräftstjärts pasta sallad. Hade kräftstjärtar kvar efter jag och johan gjorde mat i söndags. Jossan rynka lite på näsan och undrade verkligen om det skulle bli gott. Jag lovar er, när vi satte oss och käkade och det smakade riktigt bra så var vi jäkligt nöjda, nyttig och mättande sallad.



Ikväll när jag kom hem från jobbet städade jag undan här lite, plockade ur och in i diskmaskinen, tog mig en lång och behövlig dusch, slängde mig i soffan och slö kollade på tv. Satte telefonen på ljudlös, kopplade av och bara njöt. Känner att jag verkligen behöver sånna stunder.


Camilla har åkt hem nu också, och kommer tillbaka slutet på Juni. Saknar dig redan gumman!


Nej i morgon måste jag upp tidigt och banka lite pengar och så.. Måste sova nu gott folk!


Bjuder på en bild på mig och Jossan från sista kvällen på Bygget.


Ciao Bella!

Av Marie - 6 maj 2008 18:01

Hej, förlåt för mitt dåliga bloggande! Ska skriva massor ikväll när jag kommer hem. Vi hörs då! Puss och Kram

Ovido - Quiz & Flashcards