Alla inlägg den 11 maj 2008

Av Marie - 11 maj 2008 16:58

I fredags fick jag besök av mamma, pappa och Sandra. Dom kom strax före tre. Bjöd dom på sibylla käk som var väldigt uppskattat. Skickade ner dom till Ica så fortsatte jag att jobbade vidare till kl åtta. När jag kom hem stod maten på bordet, tacos. Mums, var så längesen jag åt det så jag fick bestämma mat. Sen duschade jag och gjorde mig klar, sen börja vi dricka lite cider och lakrits shot. Gick till broken och drack en drink, vidare till Dahlboms, trodde vi skulle vara själva där, men icke. Var ganska mycket folk. Vi satte och där, skrattade och hade jätte roligt. Mina såkallade favorit småpojkar kom dit, jag tyckte vi skulle ha efterfest, det var ju det sämsta jag kunde komma på. Dom snodde både cider och mammas cigg som vi märkte dagen efter. Surt, men men.



På lördagen knatade jag bort till jobbet, skulle egentligen vara ledig och Liam skulle jobba för mig, han skickade sms på torsdag kväll och skrev att han inte kunde jobba lördag så jag fick jobba. När jag hade haft öppet en timme hade jag haft två kunder, så jag kände fan att jag kunde slå igen skiten, sagt och gjort. Knatade hemmåt, sen gick vi till ica och handla mat, upp till torget, satt och glassa i solen. Åkte bort till åre chocklad fabrik, pappa handla massa chocklad. Åkte vidare till Duved, staff och hämtade min grill jag köpte. Sen drog vi vidare till Tännforsen, all snö och is har släppt så forsen rann på bra ordentligt nu. Var så himla fint där. Vi tog en glass och satte oss i det fina vädret. När vi kom hem igen så var alla helt slut, mamma började med maten, sen låg vi och vilade allihopa. Käkade mat, sen drog vi bort till Holiday och bowla, det har nog aldrig gått så dåligt för mig på bowling, herregud! Pappa vann iaf, hade inte räknat med något annat heller. Efter bowlingen gick jag och Sandra upp till macken och hyrde film, Järnets Änglar. Vi bänkade ner oss allihopa i soffan, trång jaaaa! Jag somnade efter en timme. Helt slut!



Vaknade halv tolv idag. Käkade frukost och kollade på tv, åkte bort till Sibylla med alla mina väskor, vill inte ha dom stående här som tar upp massa plats, lämnade även grillen där eftersom jag inte har någon balkong här. Vi käkade där, åkte hem sen så mamma och dom fick packa ihop alla deras saker. Sen var det dax att säga hej då, jag hatar verkligen  det! Det var bara att bita ihop. Gick ner på Ica och handlade lite nödvändiga saker. När jag kom hem igen bröt jag ihop totalt, när jag klev in i hissen brast det. Jag kände mig så ensam, precis som man hade kastat ut en ensam vilsen katt i skogen. Från att ha mamma, pappa och sandra dygnet runt sig i 3 dagar så var jag helt ensam. När jag kom in lägenheten slängde jag mig i sängen och grät som ett litet barn. Usch vad ensam jag kände mig! Allting var så tyst här. Det är ju alltid drygt dom första timmarna.


SKa snart göra mig lite mat, kyckling gryta med coscos. Får se om jag får sällskap av Jerry ikväll. Hatar att vara ensam ibland.


TACK FÖR EN UNDERBAR HELG!


Jag har mer bilder på bilddagboken. http://www.marieerixon.bilddagboken.se

Ovido - Quiz & Flashcards