Alla inlägg under maj 2008

Av Marie - 13 maj 2008 23:58


Som ni kanske vet så har ju Josefin lämnat mig här i Åre, hon har flyttat hem till Aspås för att sätta plant, ja jag vet, det är galet. Men men, tradition enligt henne. Iallafall, jag saknar henne så mycket. Från att haft henne runt mig i ett halvår, så är hon poff pang borta, bara sådär. Jag har haft henne varje dag inne på macken, man har kunnat gått dit och fått prata ut, när man har haft konstiga kunder. Eller direkt det var kex inne på macken eller sibylla sprang vi fort som fan in till varandra. KEX INNE PÅ SIBYLLA! KEX PÅ MACKEN! Haha när kåre var in, jossan sprang in på sibylla och sa att det var kex inne på macken, jag skyndar mig in, och ser att det står en kille +30 i kassan, men tänkte, nej han kan det inte vara. så jag kollar runt och frågar jossan vart kexet var, kåre kollar på mig och undrar "vadå för kex" ja du, det kan man allt undra, ja jag får fundera tills i morgon säger han. ja gör det säger jag. när han går ut från macken säger jossan att det var han. eeeh ooj då. smart marie. fy fan vad jag skämdes efter det där. han har tydligen varit med i svenska batchelor (stava?!)


Alla dessa galna fester vi har haft, ingen av oss har varit direkt nyktra när vi har gått ut tillsammans.


Vi har även gjort saker nyktra också, haha. jul handla i östersund, åkt zipline, det var nog coolaste jag varit med om. riktigt sug i magen! vi har åkt helikopter till borlänge, sen från mora till östersund. haft en hel dag med skoter, jag körde fast, körde ner i vattnet, vi grillade korv och hade det jätte mys.



Jag har sååå mycket minnen med dig gumman, och fler ska det bli.


Jag hoppas du kommer på lördag, en fin middag hemma hos mig och sen vidare till Dahlboms. Det kan inte bli bättre


Saknar och älskar dig Josefin <3

Av Marie - 12 maj 2008 22:59

Tagen från Blondinbella



image2707
Blev jag kär för första gången, på riktigt. I David, vi var tillsammans i 8 månader

image2708
Var jag 17 år och var den trotsigaste tonåringen. Jag gjorde som jag ville och sket i vad andra tyckte. Jag levde ett singel liv efter nästan 2 års förhållande, då räknar jag med både David & Tobbe. Jag hade den bästa sommaren och underbara vänner.

image2709
Hade jag precis flyttat till Rättvik och levde ett sambo liv med Mattias.

image2710
12 februari befann jag mig i Borlänge, vi skulle åka på kryssning 13 februari
image2711
Åkte mamma, pappa och sandra hem till Borlänge igen efter en helg hos mig här i Åre. På kvällen var Jerry hit och kollade på film/tv med mig

image2712
Ska jag jobba och ha en anställnings intervjuv

image2713
Bor jag i min nyköpta lägenhet i centrala Åre, driver fortfarande Sibylla och hoppas jag har någon som tar hand om mig när jag kommer hem på kvällen, stryker mig i pannan och ger mig massa massage. Drömma kan man alltid göra..

Av Marie - 12 maj 2008 17:25

VEM
Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du sms av senast? Jerry
Vem pratade du senast i telefon med? Sandra
Vems hus var du senast i? Chefens
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Det minns jag inte ens
Vem önskar du att du var med nu? Josefin, hon gör mig alltid glas. Saknar brorsan också, var så längesen vi umgicks!


VAR
Var är din telefon? Bredvid mig
Var är din mamma? Hemma i Borlänge
Var sover du? I min dubbelsäng
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Sibylla kläder ju
Var åkte du senast bil? Till Macken
Var i ditt rum/hus är du? På kontoret


VAD
Vad åt du senast? Nuggets
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Mörk blå
Vad är den närmaste saken som är blå? En OK/Q8 affisch
Vad har du på fötterna? Foppa dojjor
Vad är din favoritfärg? Röd
Vad är din favorithemsida? http://marieeriksson.bloggagratis.se
Vad hör du just nu? Syrup maskinen bakom

NÄR
När var senaste gången du tände ett ljus? Förra veckan när jag hade mys kväll för mig själv
När träffade du din pappa senast? Igår
När duschade du senast? Haha, va äcklig jag är, i fredags.


HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än tre minuter? Ja
Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Jag tror faktiskt inte det
Hånglat i skogen? Inte vad jag vet
Kört över hastighetsgränsen? Har ju inge körkort
Målat om ditt rum? Ja i förra huset, eller jag målade om dörren
Haft känslor för någon som inte känt det samma? Var det där ett skämt?
Sovit i en säng med någon av samma kön? Ja
Sett någon dö? Nej
Varit på ett plan? Ganska många gånger
Sovit till tre? Jag nej, skulle jag aldrig göra, eeh skämt åsido!
Älskar eller saknar någon just nu? Både och


Gör den du också vettja!

Hm

Av Marie - 12 maj 2008 00:45

Hade en jätte trevlig kväll, Jerry plockade upp mig så åkte vi bort till macken och hyrde film. Jag hyrde världens sämsta film, en svartvit, även fast den kunde vara skit bra så slog vi av den efter två min. Att se en svart vit film funkar icke. Så istället glodde vi på tv och massa klipp på youtube. Bra sida det där. Var väldigt skönt med lite sällskap, ensam som jag kände mig tidigare. När han drog fick jag världens shopping sug, och loggade in på H&M sida, och beställde lite saker, hihi. Bland annat en bikini, underkläder, en väska och en vårjacka. Slutsumman blev nästan 900:- Det är jag väl ändå värd. När jag jobbar så pass mycket så hinner jag aldrig spendera mina pengar så varför inte nätshoppa lite.


Jag skulle gissa på att jag kommer få gå i snö i morgon till jobbet, det snöa litegrann när jag och Jerry var ut och rökte. Härligt, eller inte. Igår var det ju världens vår väder. Men men, man blir aldrig förvånad här längre. Förra sommaren när jag var upp så snöade det den 14 Juni.


Gonatt

Av Marie - 11 maj 2008 16:58

I fredags fick jag besök av mamma, pappa och Sandra. Dom kom strax före tre. Bjöd dom på sibylla käk som var väldigt uppskattat. Skickade ner dom till Ica så fortsatte jag att jobbade vidare till kl åtta. När jag kom hem stod maten på bordet, tacos. Mums, var så längesen jag åt det så jag fick bestämma mat. Sen duschade jag och gjorde mig klar, sen börja vi dricka lite cider och lakrits shot. Gick till broken och drack en drink, vidare till Dahlboms, trodde vi skulle vara själva där, men icke. Var ganska mycket folk. Vi satte och där, skrattade och hade jätte roligt. Mina såkallade favorit småpojkar kom dit, jag tyckte vi skulle ha efterfest, det var ju det sämsta jag kunde komma på. Dom snodde både cider och mammas cigg som vi märkte dagen efter. Surt, men men.



På lördagen knatade jag bort till jobbet, skulle egentligen vara ledig och Liam skulle jobba för mig, han skickade sms på torsdag kväll och skrev att han inte kunde jobba lördag så jag fick jobba. När jag hade haft öppet en timme hade jag haft två kunder, så jag kände fan att jag kunde slå igen skiten, sagt och gjort. Knatade hemmåt, sen gick vi till ica och handla mat, upp till torget, satt och glassa i solen. Åkte bort till åre chocklad fabrik, pappa handla massa chocklad. Åkte vidare till Duved, staff och hämtade min grill jag köpte. Sen drog vi vidare till Tännforsen, all snö och is har släppt så forsen rann på bra ordentligt nu. Var så himla fint där. Vi tog en glass och satte oss i det fina vädret. När vi kom hem igen så var alla helt slut, mamma började med maten, sen låg vi och vilade allihopa. Käkade mat, sen drog vi bort till Holiday och bowla, det har nog aldrig gått så dåligt för mig på bowling, herregud! Pappa vann iaf, hade inte räknat med något annat heller. Efter bowlingen gick jag och Sandra upp till macken och hyrde film, Järnets Änglar. Vi bänkade ner oss allihopa i soffan, trång jaaaa! Jag somnade efter en timme. Helt slut!



Vaknade halv tolv idag. Käkade frukost och kollade på tv, åkte bort till Sibylla med alla mina väskor, vill inte ha dom stående här som tar upp massa plats, lämnade även grillen där eftersom jag inte har någon balkong här. Vi käkade där, åkte hem sen så mamma och dom fick packa ihop alla deras saker. Sen var det dax att säga hej då, jag hatar verkligen  det! Det var bara att bita ihop. Gick ner på Ica och handlade lite nödvändiga saker. När jag kom hem igen bröt jag ihop totalt, när jag klev in i hissen brast det. Jag kände mig så ensam, precis som man hade kastat ut en ensam vilsen katt i skogen. Från att ha mamma, pappa och sandra dygnet runt sig i 3 dagar så var jag helt ensam. När jag kom in lägenheten slängde jag mig i sängen och grät som ett litet barn. Usch vad ensam jag kände mig! Allting var så tyst här. Det är ju alltid drygt dom första timmarna.


SKa snart göra mig lite mat, kyckling gryta med coscos. Får se om jag får sällskap av Jerry ikväll. Hatar att vara ensam ibland.


TACK FÖR EN UNDERBAR HELG!


Jag har mer bilder på bilddagboken. http://www.marieerixon.bilddagboken.se

Av Marie - 9 maj 2008 01:09

Satt och kollade igenom massa bilder på www.tacky.se Hittade massa bilder från Wäsa, den tiden jag jobbade där. När det var som mest pådrag i den lilla backen. Jag saknar det stället sjukt mycket, har så mycket minnen därifrån. Alla galna fester vi hade, allt folk man lärt känna. Det är tack vare Wäsa jag är den jag är idag, hade inte brorsan tackat ja till att bli delägare i restaurangen hade jag aldrig träffat Hugo som jag lärde känna där, och tog mig till Åre. Allt vare Wäsa. TACK! Det var jämt något som hände i Wäsa, jämt. Tävling på tävling, camps på camps. Burton all girls campet var skoj, förutom att dom flesta brudarna var ganska kaxiga men cocherna var trevliga. Burni och Loka va? Med eller utan kolsyra, haha! Mickis, Mallan, Stina och Emely. Fan vilket gäng vi var. Synd bara att vi har sån dålig kontakt nu. Stugan vi hade i Gråsparv (Gåsvarv) Den lååånga biten man hade att gå hem, helt kolsvart hela vägen.


Stolsliften upp till Toppstugan, en lift från 1968 om jag inte minns helt fel?! Första gången jag skulle åka den höll jag på att kissa på mig, den var så jädrans läskig. Men när man bodde i toppstugan hade man inte så mycket val att ta sig ner till restaurangen.


När man kommer till Wäsa nu känner man bara sig i vägen och allt känns fel. Men men, jag hoppas Ronnie och Blom styr upp det bra till nästa vinter, och att parken blir bra så dom kan dra igång en massa tävlingar igen och att Wäsa kan bli Wäsa som det en gång var, vi vet att det går.


JIB kampen 2006


älskade wäsa

Av Marie - 6 maj 2008 23:23

Jobb jobb jobb, hela tiden. Gör inget annat än å jobbar just nu, iofs är det väl ganska bra ändå, för vad ska jag annars göra? Det är helt dött i byn nu. Inte är det många själar kvar här i lilla Åre.


I lördags flyttade vi in i lägenheten, och trivs sååååååå bra. Jag ställer mig själv frågan varje dag, hur kunde jag bo ända ute i Duved i ett halv år? Jag måste ha varit galen. Lägenheten ligger på torget, granne med subway och det tar 5 minuter att gå till jobbet, helt perfekt. Jag som älskar att sova får sova 45 min extra nu också. Helt underbart.


På lördag kväll var jag och Josefin bjudna på middag hemma hos Björn (chiiiifen) & Annica. Dom bjöd på grillad fläskfilé och massa godsaker. Vi satt där till halv tolv och pratade massor, inte så mycket jobb den här gången. Skönt! Jag och Josefin tog taxi hem till mig, fick med oss Camilla och Erik till Wersens. Det var ju inte den roligaste kvällen direkt, jag knatade hem halv två. Det var så jäkla skönt att kunna GÅ hem, slippa ta den förbannade taxin hela tiden.


Resten av tiden har jag bara jobbat, det är bara jag som jobbar på Sibylla nu. Liam ska ställa upp i helgen eftersom jag får besök från Borlänge. Mamma, pappa och Sandra kommer upp. Ska bli sååå kul. Tänkte att vi skulle lira bowling på Holiday club på lördag, och visa Tännforsen, dra till Åre chocklad fabrik. Vill verkligen att det ska bli fredag nu!


Igår när jag slutade kom Josefin till jobbet, så följde hon med hem till mig. Vi tänkte ta middagen som hon har lovat bjuda på, så vi knatade bort till Broken. "Stängt på grund av yrkesutbildning, öppnar igen på fredag" Haaaa, yeah yeah. Personal fest hörde jag någon viskade i mitt öra för någon dag sen. Vi har också kört med den, förra året när vi hade personal fest hade vi en lapp på dörren. Stängt pga utbildning.

Jag fick en kund idag som var väldigt bakis, hm.. Nog om det! Det blev ingen mat för oss på broken. Vi gick hem och satte oss med varsin chips påse och 1½ liter cola. Magen kurrade fortfarande. Kollade i kylen/frysen minst tre gånger. Tröttnade och bestämde mig för att göra en kräftstjärts pasta sallad. Hade kräftstjärtar kvar efter jag och johan gjorde mat i söndags. Jossan rynka lite på näsan och undrade verkligen om det skulle bli gott. Jag lovar er, när vi satte oss och käkade och det smakade riktigt bra så var vi jäkligt nöjda, nyttig och mättande sallad.



Ikväll när jag kom hem från jobbet städade jag undan här lite, plockade ur och in i diskmaskinen, tog mig en lång och behövlig dusch, slängde mig i soffan och slö kollade på tv. Satte telefonen på ljudlös, kopplade av och bara njöt. Känner att jag verkligen behöver sånna stunder.


Camilla har åkt hem nu också, och kommer tillbaka slutet på Juni. Saknar dig redan gumman!


Nej i morgon måste jag upp tidigt och banka lite pengar och så.. Måste sova nu gott folk!


Bjuder på en bild på mig och Jossan från sista kvällen på Bygget.


Ciao Bella!

Av Marie - 6 maj 2008 18:01

Hej, förlåt för mitt dåliga bloggande! Ska skriva massor ikväll när jag kommer hem. Vi hörs då! Puss och Kram

Ovido - Quiz & Flashcards